Hanger

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Hanger kawat lan kayu

Hanger (Walanda hanger sing tegesé 'panggantung') yaiku piranti sing dienggo nyantholaké klambi, kathok, lan sapanunggalanipun. Hanger kuwi saka maneka warna, ana sing saka bahan plastik, wesi lan sapanunggalanipun. Hanger iku asalé saka Amérika Sarékat.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Hanger&oldid=935574"