Hanger

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Hanger kawat lan kayu

Hanger (Walanda hanger sing tegesé 'panggantung') ya iku piranti sing dienggo nyantholaké klambi, kathok, lan sapanunggalanipun. Hanger iku saka manéka warna, ana sing saka bahan plastik, wesi lan sapanunggalanipun. Hanger iku asalé saka Amérikah Sarékat.