Hanger

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Hanger kawat lan kayu

Hanger (Walanda hanger sing tegesé 'panggantung') ya iku piranti sing dienggo nyantholaké klambi, kathok, lan sapanunggalanipun. Hanger iku saka maneka warna, ana sing saka bahan plastik, wesi lan sapanunggalanipun. Hanger iku asalé saka Amérika Sarékat.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Hanger&oldid=984813"