Iwak Wader

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Wader

Wader.jpg

Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia (Kéwan)
Filum: Chordata
Kelas: Pisces
Ordo: Ostariophysi
Kulawarga: Cyprinidae
Marga: Clarias
Spesies: Siluriformes
Jeneng jinis
Wader

Iwak Wader yaiku salah sijiné jinis iwak kang urip ana ing kali utawa kalènan. Iwak Water kagolong jinis iwak kulawarga suku Cyprinidae lan digolongake saka jinisé dumadi loro yaiku

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Iwak_Wader&oldid=876578"