Kalèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kalenan kang ana banyuné

Kalèn utawa Kalènan ya iku panggonan alur iliné kanggo nyaluraké banyu pambuangan, asal saka banyu udan uga banyu kang digawa ing sawijining panggonan kanggo ngéndhani anané masalah banjir utawa pancemaran lingkungan.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

Topik-topik sing magepokan karo larahan

Daur ulang | E-waste | Greywater | Insinerasi | Karusakan lingkungan | Kompos | Pananganan selokan | Pengelolaan sampah | Pengurugan | Polusi | Sampah nuklir | Kalèn | Scrap | Larahan mawa racun | Truk larahan