Kalèn

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Kalenan kang ana banyuné

Kalèn utawa Kalènan ya iku panggonan alur miliné kanggo nyaluraké banyu pambuangan, asal saka banyu udan uga banyu kang digawa ing sawijining panggonan kanggo ngéndhani anané masalah banjir utawa pancemaran lingkungan.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Deleng uga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

Topik-topik sing magepokan karo larahan

Daur ulang | E-waste | Greywater | Insinerasi | Karusakan lingkungan | Kompos | Pananganan selokan | Pengelolaan sampah | Pengurugan | Polusi | Sampah nuklir | Kalèn | Scrap | Larahan mawa racun | Truk larahan


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kalèn&oldid=972017"