Parembugan Naraguna:JV01 Iriana Famuji Widodo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, JV01 Iriana Famuji Widodo!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 05.34 (UTC)

Tracy pirembagan 8 Mei 2012 15.09 (UTC)

Patroli[besut sumber]

Nomer Jeneng Artikel Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katerangan
1 Dapftar gaya Langi Durung ana Durung ana Durung ana Durung ana Durung ana Dikembangake maneh
2 Hamengku Buwono IX - - - - - Artikel dialihake menyang Hamengkubuwana IX karena wis ana ndhisik

Nuwun sewu mbak Iriana, ayo semangat nyunting ampun kesupen...pungkasan panjenengan nyunting tgl 6 Juni 2012.Langkung semangat.Matur nuwun.Salam Puryono| Pirembagan! 7 Juli 2012 17.02 (UTC)

Kopetisi Papat Limpad 2012 diwiwiti[besut sumber]

Ayo dina iki Kompetisi Papat Limpad 2012 wis diwiwiti. Ing ngisor iki ana paugeran-paugeran sing kudu digatekake (ing Basa Indonésia).

  • Peraturan umum :
  1. Saat 7 hari berturut-turut tidak menyunting artikel, maka peserta dinyatakan GUGUR
  2. Menyerahkan 1 artikel pilihan kepada panitia untuk dinilai oleh juri
  3. Artikel Sempurna terdiri dari 5 rujukan, ada gambar, wikifisasi, interwiki, kategori
  4. Disetiap akhir kalimat harus disertai dengan rujukan
  • Peraturan Putaran I:
  1. Selama 21 hari pertama, peserta harus minimal membuat 1 artikel sempurna
  2. Hari ke-22 sampai dengan mau masuk putaran kedua, syarat artikel sempurna sebanyak 3 artikel
  3. Minimal 200 artikel rintisan

Ayo nyunting....Onigiri cheerleader.gifOnigiri cheerleader.gif Nuwun.Nurulbaitirohmah pirembagan 17 September 2012 05.45 (UTC)

Patroli Presensi[besut sumber]

Nuwun sewu Iriana Famuji wiwit kompetisi dibukak tgl 17 September nganthi seprene panjenengan dereng nyunting (absen 4 dina).Katentaun kompetisi absen 7 dina terus-terusan GUGUR.Ayo Semangat Nyunting. Puryono| Pirembagan! 21 September 2012 00.44 (UTC)

Nyunting Bareng di UNY[besut sumber]

Mohon kehadiran saudara pada:

  • Hari/ tanggal : Sabtu-Minggu/ 29-30 September 2012
  • Puku : 09.00 WIB-Selesai
  • Tempat : Jurusan Pendidikan Bahasa Daerah FBS UNY
  • Keperluan : nyunting bersama

Matur nuwun. Puryono| Pirembagan! 28 September 2012 01.18 (UTC)

Gugur Papat Limpad 2012[besut sumber]

Nuwun sewu JV01 Iriana Famuji Widodo, panjenengan sampun dangu boten nyunting dados panjenengan sampun gugur. Menika kontribusi panjenengan. KLIK Nuwun Chafid pirembagan 19 Februari 2013 12.08 (UTC)