Indra Herlambang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Indra Herlambang
Indra herlambang 005.jpg
Lair Indra Herlambang
Pakaryan aktor, presenter televisi

Indra Herlambang (lair 16 Maret 1976; umur 43 taun).[1] Indra Herlambang ya iku salah sijiné aktor lan presenter televisi kang asalé saka Indonésia.[1]

Karir[besut | besut sumber]

Indra Herlambang miwiti kariré dadi penyiar radio ing Bandung.[2] Indra Herlambang sangsaya misuwur karo publik sawisé dadi presenter acara gosip kang jenengé Insert.[2] Acara iki disiyaraké salah sijiné stasiun tivi swasta ya iku trans tv.[2] Saliyané dadi presenter, Indra Herlambang uga main ing acara-acara komedi.[2] Saliyané iku, Indra Herlambang uga tau main ing filem layar lebar.[2] Film layar lebar iki judhulé Pesan dari Surga.[2] Film iki digawé nalika taun 2006.[2] Film kang judhule Pesan dari Surga iki digawe kanthi sutradara kang jenengé Sekar Ayu Asmara.[2] Sadurungé iki, Indra Herlambang uga tau tampil dadi cameo ing filem kang judhulé Janji Joni nalika taun (2005).[2] Salah siji judhul sinétron kang tau dibintangi Indra Herlambang ya iku sinétron kang judhulé So What Gitu Lho.[2] Bareng karo Adjie Pangestu lan Renny Umari, Indra Herlambang dadi peran konyol ing serial komedi MISTER BEGO[2]

Pendhidhikan[besut | besut sumber]

Indra Herlambang iku lulusan Désain Komunikasi Visual, Fakultas Seni Rupa & Désain, Institut Teknologi Bandung angkatan 1995.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b celebrity.okezone.com(dipunundhuh tanggal 31 Juli 2011)
  2. a b c d e f g h i j k l selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 31 Juli 2011)