Indra Herlambang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Indra Herlambang
Lair (1976-03-16) Maret 16, 1976 (umur 47)
Jakarta, Indonesia
BangsaIndonesia
PakaryanArtis, Presenter
Dhuwur174 cm (5 ft 9 in)

Indra Herlambang (lair ing Jakarta, 16 Maret 1976; umur 47 taun).[1] Indra Herlambang ya iku salah sijiné aktor lan presenter televisi kang asalé saka Indonesia.[1]

Karir[besut | besut sumber]

Indra Herlambang miwiti kariré dadi penyiar radio ing Bandung.[2] Indra Herlambang sangsaya misuwur karo publik sawisé dadi presenter acara gosip kang jenengé Insert.[2] Acara iki disiyaraké salah sijiné stasiun tivi swasta ya iku trans tv.[2] Saliyané dadi presenter, Indra Herlambang uga main ing acara-acara komedi.[2] Saliyané iku, Indra Herlambang uga tau main ing filem layar lebar.[2] Film layar lebar iki judhulé Pesan dari Surga.[2] Film iki digawé nalika taun 2006.[2] Film kang judhule Pesan dari Surga iki digawé kanthi sutradara kang jenengé Sekar Ayu Asmara.[2] Sadurungé iki, Indra Herlambang uga tau tampil dadi cameo ing filem kang judhulé Janji Joni nalika taun (2005).[2] Salah siji judhul sinétron kang tau dibintangi Indra Herlambang ya iku sinétron kang judhulé So What Gitu Lho.[2] Bareng karo Adjie Pangestu lan Renny Umari, Indra Herlambang dadi peran konyol ing serial komedi MISTER BEGO[2]

Pendhidhikan[besut | besut sumber]

Indra Herlambang iku lulusan Désain Komunikasi Visual, Fakultas Seni Rupa & Désain, Institut Teknologi Bandung angkatan 1995.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b celebrity.okezone.com(dipunundhuh tanggal 31 Juli 2011)
  2. a b c d e f g h i j k l selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 31 Juli 2011)