Naraguna:JV01 Imam Taufiq A.N

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Assalamu'alaikum nami kula Imam, nami jangkep kula inggih punika Imam Taufiq Ainun Najib, kula saking IKIP PGRI Semarang. kula lair ing kuta Rembang 28 Oktober 1990, griyo kula Ds. Kedungasem 01/04, Kec. Sumber, Kab. Rembang.