Rakhi Sawant

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Rakhi Sawant
RAKHI SAWANT.jpg
Lair Neeru Sawant
(1978-11-25) 25 Novèmber 1978 (umur 37)
Badarpur
Jeneng liya Rakhi Sawant
Pakaryan Dancer, Actress
Taun aktif 1999 – present

Rakhi Sawant (राखी सावंत) lair tanggal (1978-11-25) 25 Novèmber 1978 (umur 37). Dhèwèké iku aktris saka India.[1] Dheweké anak saka pasangan Jaya Bagdi lan Sawant, pulisi ing Kantor Pulisi Worli.[1] Sawant mbiyené sekolah ing SMA Golklibai ing Ville Parle, Mumbai kang nuli nerusaké sekolahé ing Mithibai College.[1] Dheweké iku sadhulur enimé sutradara Rakesh Sawant lan aktris Usha Sawant.[1]

Sasuwené sekolah ing SMP, dheweké ditawani njupuk bageyan ing pertunjukkan tarian ing film JORU KA GHULAM.[1] Nuli dheweké olih kawigaten luwih ing film CHURA LIYAA HAI TUMNE. Ing film kasebut dheweké nampilaké Mohabbat hai mirchi.[1] Dheweké uga metu ing film-film liyané, kaya MAIN HOON lan DIL BOLE HADIPPA![1]

Sadhurungé dheweké tau njalin sesambungan karo Abhishek Avasthi lan njupuk bageyan ing film kang judulé NACH BALIYE 3.[1] Nalika Juni 2006, Mikha Singh, ya iku musisi, konangan ngambung dheweké ing acara ulang tauné kang pungkasané dadi omongan ing media.[1] Nalika taun 2010, Sawant ngluncuraké acara reality showRakhi Ka Swayamwar. Ing acara kasebut, dheweké ngrencanaké seleksi calon garwané ing mangsa ngarep.[1]

Ing taun 2011, dheweké kang seneng karo Baba Ramdev, mutusaké kanggo ngundhang ing acarané.[2] Dheweké seneng lan anduwèni cita-cita ngawini Baba Ramdev[2] amarga Baba anduwèni weteng kang rata lan fisiké kang apik.[2] Amarga omongané kasebut, dheweké dikira guyonan karo publik.[2]

Film lan Serial TV[besut | besut sumber]

Kang tau dibintangi déning Rakhi Sawant[1]:

  • 1999 DIL KA SAUDA
  • 1999 JORU KA GHULAM
  • 1999 KURUKSHETRA
  • 2000 JIS DESH MEIN GANGA REHTA HAIN
  • 2001 EHSAAS: THE FEELING
  • 2002 NA TUM JAANO NA HUM
  • 2003 CHURA LIYAA HAI
  • 2004 GAMBEERAM
  • 2004 PAISA VASOOL
  • 2004 MASTI
  • 2004 MAIN HOON NA
  • 2004 7 CHYA AAT GHARAT (MARATHI)
  • 2005 MUMBAI EXPRESS
  • 2005 KHAMOSHH... KHAUFF KI RAAT
  • 2005 EK KHILADI EK HASEENA
  • 2006 MALAMAAL WEEKLY DAN BIGG BOSS
  • 2007 SHOOTOUT AT LOKHANDWALA
  • 2007 JOURNEY BOMBAY TO GOA: LAUGHTER UNLIMITED
  • 2007 NACH BALIYE 3
  • 2007 BUDDHA MAR GAYA
  • 2008 1920, GUMNAAM: THE MYSTERY
  • 2008 10 KA DUM
  • 2008 KRAZZY 4
  • 2009 MAREGA SALAA
  • 2009 MUTTHIRAI
  • 2009 DIL BOLE HADIPPA!
  • 2009 RAKHI KA SWAYAMWAR
  • 2009 PATI
  • 2010 ZARA NACHKE DIKHA
  • 2010 RAKHI KA INSAAF

Cathetan Suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c d e f g h i j k (id)biografi Rakhi Sawant dipununduh tanggal 25 Agustus 2011
  2. ^ a b c d (id)berita Rakhi Sawant dipununduh tanggal 25 Agustus 2011
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Rakhi_Sawant&oldid=1093525"