Rakhi Sawant

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Rakhi Sawant
RAKHI SAWANT.jpg
Lair Neeru Sawant
(1978-11-25) 25 Novèmber 1978 (umur 38)
Badarpur
Jeneng liya Rakhi Sawant
Pakaryan Dancer, Actress
Taun aktif 1999 – present

Rakhi Sawant (राखी सावंत) lair tanggal (1978-11-25) 25 Novèmber 1978 (umur 38). Dhèwèké iku aktris saka India.[1] Dhèwèké anak saka pasangan Jaya Bagdi lan Sawant, pulisi ing Kantor Pulisi Worli.[1] Sawant mbiyené sekolah ing SMA Golklibai ing Ville Parle, Mumbai kang nuli nerusaké sekolahé ing Mithibai College.[1] Dhèwèké iku sadhulur enimé sutradara Rakesh Sawant lan aktris Usha Sawant.[1]

Sasuwené sekolah ing SMP, dhèwèké ditawani njupuk pérangan ing pertunjukkan tarian ing filem JORU KA GHULAM.[1] Nuli dhèwèké olih kawigaten luwih ing filem CHURA LIYAA HAI TUMNE. Ing filem mau dhèwèké nampilaké Mohabbat hai mirchi.[1] Dhèwèké uga metu ing filem-filem liyané, kaya MAIN HOON lan DIL BOLE HADIPPA![1]

Sadurungé dhèwèké tau njalin sesambungan karo Abhishek Avasthi lan njupuk pérangan ing filem kang judhulé NACH BALIYE 3.[1] Nalika Juni 2006, Mikha Singh, ya iku musisi, konangan ngambung dhèwèké ing acara ulang tauné kang pungkasané dadi omongan ing médhia.[1] Nalika taun 2010, Sawant ngluncuraké acara reality showRakhi Ka Swayamwar. Ing acara mau, dhèwèké ngrencanaké seleksi calon garwané ing mangsa ngarep.[1]

Ing taun 2011, dhèwèké kang seneng karo Baba Ramdev, mutusaké kanggo ngundhang ing acarané.[2] Dhèwèké seneng lan anduwèni gegayuhan ngawini Baba Ramdev[2] amarga Baba anduwèni weteng kang rata lan fisiké kang apik.[2] Amarga omongané mau, dhèwèké dikira guyonan karo publik.[2]

Film lan Serial TV[besut | besut sumber]

Kang tau dibintangi Rakhi Sawant[1]:

  • 1999 DIL KA SAUDA
  • 1999 JORU KA GHULAM
  • 1999 KURUKSHETRA
  • 2000 JIS DESH MEIN GANGA REHTA HAIN
  • 2001 EHSAAS: THE FEELING
  • 2002 NA TUM JAANO NA HUM
  • 2003 CHURA LIYAA HAI
  • 2004 GAMBEERAM
  • 2004 PAISA VASOOL
  • 2004 MASTI
  • 2004 MAIN HOON NA
  • 2004 7 CHYA AAT GHARAT (MARATHI)
  • 2005 MUMBAI EXPRESS
  • 2005 KHAMOSHH... KHAUFF KI RAAT
  • 2005 EK KHILADI EK HASEENA
  • 2006 MALAMAAL WEEKLY DAN BIGG BOSS
  • 2007 SHOOTOUT AT LOKHANDWALA
  • 2007 JOURNEY BOMBAY TO GOA: LAUGHTER UNLIMITED
  • 2007 NACH BALIYE 3
  • 2007 BUDDHA MAR GAYA
  • 2008 1920, GUMNAAM: THE MYSTERY
  • 2008 10 KA DUM
  • 2008 KRAZZY 4
  • 2009 MAREGA SALAA
  • 2009 MUTTHIRAI
  • 2009 DIL BOLE HADIPPA!
  • 2009 RAKHI KA SWAYAMWAR
  • 2009 PATI
  • 2010 ZARA NACHKE DIKHA
  • 2010 RAKHI KA INSAAF

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c d e f g h i j k biografi Rakhi Sawant dipununduh tanggal 25 Agustus 2011
  2. ^ a b c d berita Rakhi Sawant dipununduh tanggal 25 Agustus 2011