Vicky Burky

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Vicky Burky
Vicky burky 011.jpg
LairVictorine Cherryline Soedarjono Burki
Pakaryanaktris, instruktur senam
Taun aktif1988 - saiki

Victorine Cherryline Soedarjono Burki ditepungi kanthi jeneng Vicky Burky (lair ing Bandung, Jawa Kulon, 17 Juni 1965; umur 54 taun).[1] Wong wadon iki katurunan blasteran Walanda-Jawa Wétan.[1] Vicky Burky ditepungi populèr dadi instruktur senam aerobik, kang tau dadi pamandhu acara Primaraga kang disiyaraké ing ANTV.[1] Saiki Vicky Burky uga sibuk main sinétron.[1] Virku Burky duwé kasenengan ulah raga mligi senam utawa aerobik.[1]

Vicky kang tau dadi Ratu Aerobik sa-Asia ing taun 1988 iki, kerep main dadi karakter antagonis ing sinétron kang dibintangi.[1] Sinétron-sinétron kang tau dibintangi ya iku Janji Hati, Kesucian Prasasti, Takdir, Anakku Bukan Anakku, Kehormatan, Bidadari 2 dan 3, Hidayah, Dongèng, Hikayah. Ora mung ing tivi, Vicky Burky uga njajal main téater.[1] Virky Burky main téater karo Téater Bejana ing lakon Boenga Roos dari Tjikembang,[2] Pamentasan téater kag judhulé Vagina Monolog iku disutradarai karo Ria Irawan. Saliyané iku Vicky uga mélu pamentasan Madame Dasima.[2]

Sanajan umuré wis patang puluh taunan, Vicky milih ora palakrama (living together) alias kumpul kebo lan urip bareng amarga Vicky nganggep palakrama ora njamin kasenengan.[3] Nganti saiki, Vicky Burky ora palakrama lan ora nduwé anak bojo.[1] Vicky luwih seneng dadi wong wédok kang duwé karir tinimbang dadi ibu rumah tangga biyasa.[1]

Sinétron[besut | besut sumber]

Sinétron kang tau dibintangi Vicky Burky.[1]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j Profil ing KapanLagi.com(diundhuh tanggal 10 Juli 2011)
  2. a b Honor Kepuasan Vicky(diundhuh tanggal 10 Juli 2011)
  3. Vicky Burky Halalkan Tinggal Bersama Tanpa Nikah(diundhuh tanggal 10 Juli 2011)