Vicky Burky

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Vicky Burky
Vicky burky 011.jpg
Lair Victorine Cherryline Soedarjono Burki
Pakaryan aktris, instruktur senam
Taun aktif 1988 - saiki

Victorine Cherryline Soedarjono Burki ditepungi kanthi jeneng Vicky Burky (lair ing Bandung, Jawa Kulon, 17 Juni 1965; umur 54 taun).[1] Wong wadon iki katurunan blasteran Walanda-Jawa Wétan.[1] Vicky Burky ditepungi populèr dadi instruktur senam aerobik, kang tau dadi pamandhu acara Primaraga kang disiyaraké ing ANTV.[1] Saiki Vicky Burky uga sibuk main sinétron.[1] Virku Burky duwé kasenengan ulah raga mligi senam utawa aerobik.[1]

Vicky kang tau dadi Ratu Aerobik sa-Asia ing taun 1988 iki, kerep main dadi karakter antagonis ing sinétron kang dibintangi.[1] Sinétron-sinétron kang tau dibintangi ya iku Janji Hati, Kesucian Prasasti, Takdir, Anakku Bukan Anakku, Kehormatan, Bidadari 2 dan 3, Hidayah, Dongèng, Hikayah. Ora mung ing tivi, Vicky Burky uga njajal main téater.[1] Virky Burky main téater karo Téater Bejana ing lakon Boenga Roos dari Tjikembang,[2] Pamentasan téater kag judhulé Vagina Monolog iku disutradarai karo Ria Irawan. Saliyané iku Vicky uga mélu pamentasan Madame Dasima.[2]

Sanajan umuré wis patang puluh taunan, Vicky milih ora palakrama (living together) alias kumpul kebo lan urip bareng amarga Vicky nganggep palakrama ora njamin kasenengan.[3] Nganti saiki, Vicky Burky ora palakrama lan ora nduwé anak bojo.[1] Vicky luwih seneng dadi wong wédok kang duwé karir tinimbang dadi ibu rumah tangga biyasa.[1]

Sinétron[besut | besut sumber]

Sinétron kang tau dibintangi Vicky Burky.[1]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j Profil ing KapanLagi.com(diundhuh tanggal 10 Juli 2011)
  2. a b Honor Kepuasan Vicky(diundhuh tanggal 10 Juli 2011)
  3. Vicky Burky Halalkan Tinggal Bersama Tanpa Nikah(diundhuh tanggal 10 Juli 2011)