Cha Cha Frederica

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Chacha Frederica
Chaca frederica 2.jpg
LairWynne Frederica
Pakaryanaktris
Taun aktif2003-sapunika

Cha Cha Frederica iku bintang sinétron Indonésia.[1] Cha Cha Frederica iku duwé katurunan Walanda, Tionghoa lan Jawa.[1] Cha Cha iku Bintang kelairan Jakarta tanggal 8 November 1989 ini.[1] Cha Cha Frederica misuwur amarga perané ing sinétron Kisah Sedih Di Hari Minggu.[1] Ing sinétron iki Cha Cha Frederica akting bareng karo aktris Marshanda.[1]

Jeneng asline Cha Cha Frederica ya iku Wynne Frederica.[1] Akèh sinétron kang wis dibintangi Cha Cha.[1] Lumrahé Cha Cha akting dadi peran antagonis.[1] Saliyané main sientron lan filem Cha Cha Frederica uga dadi bintang iklan produk Sharp, Morin, Hexos, Komix lan bumbu masakan Miwon.[1] Cha Cha Frederica iku mahasiswa Swiss-German Univerity (SGU) ing BSD Tangerang jurusan Bussiness Administration.[1] Sinetron kang tau dibintangi Cha Cha ya iku sinétron kang judhulé Liontin 2, Pangeran Penggoda, Wulan, Penyihir Cinta.[1] Nalika isih cilik lan umuré lagi 3 taun, Cha Cha Frederica akting ing sinétron Benang-Benang Emas.[1] Cha Cha Frederica iku pacaré Kevin Kian.[2] Nalika liburan ing Malaysia kang suwené patang dina, Cha Cha tau digosipaké turu sekamar karo Kevin Kian.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 1 September 2011)
  2. a b rujakmanis.com(dipunundhuh tanggal 1 September 2011)