Panganggo:JV04Rizky Ramadhani

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Mahasiswa sing kuliah tekan semester 4 ing jurusan Sastra Jawa, Universitas Indonesia.