Green Lantern

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Green lantern utawi ing basa jawinipun Lentera Ijo inggih punika jeneng sanese saklompok tokoh fiksi, superhero ingkang muncul wonten ing buku-buku komik ingkang dipunterbitaken déning DC Comics. Tokoh Green Lantern ingkang sepisanan (Alan Scott) dipunripta déning salah satunggaling panyerat lan pengarang Bill Finger lan ugi artis Martin Nodell ing Komik All-American edisi kaping 16 (Juli 1940).[1]

Pranala jaba[sunting | besut sumber]

  1. ^ Wallace, Dan (2008). "Green Lantern". In Dougall, Alastair. The Marvel Comics Encyclopedia. New York: Dorling Kindersley. pp. 144–147. ISBN 0-7566-4119-5. OCLC 213309017. 


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Green_Lantern&oldid=982205"