Katerangan akun global

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Deleng katerangan akun
Info akun global
  • Jeneng naraguna: JV04Sulistiani
  • Kadaftar: 15 Mèi 2012 14.33 (9 taun kapungkur)
  • Cacah kabèh besutan: 8
  • Cacahé akun kang gegayutan: 4
Daptar akun lokal
Wiki lokalKelèt ingMétodeKapenggakCacah besutanGrup
en.wikipedia.org16 Juli 2012 13.48digawé nalika mlebu log(?)0
id.wikipedia.org20 Mèi 2012 11.24digawé nalika mlebu log(?)0
jv.wikipedia.org15 Mèi 2012 14.33akun anyar(?)8
map-bms.wikipedia.org15 Sèptèmber 2012 15.11digawé nalika mlebu log(?)0