Afifa Syahira

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Afifa Syahira
Afifa-syahira002.jpg
Pakaryan Aktris
Taun aktif 2005-saiki

Afifa Syahira (lair 11 Januari 1994; umur 25 taun).[1] Afifa Syahira iku salah sijiné aktris kang asalé saka Indonesia.[1] Afifa Syahira duwé katurunan Arab lan Pakistan.[1] Sinetron sing pisanan ya iku Bawang Merah Bawang Putih.[1] Sanajan kerep akting ing sinétron ing stasiun TV tanah air kaya ta ing sinétron CINDERELLA, AZIZAH, BAWANG MERAH BAWANG PUTIH, lan MELATI UNTUK MARVEL, Afifa Syahira duwé gegayuhan dadi psikolog utawa dhokter kanggo gaweyané.[1] Afifa uga seneng ndeleng filem kang ana adegan oprasiné.[1] Saliyané iku, Afifa Syahira uga seneng nyinaoni karakter wong ing lokasi syuting.[2]

Nalika tanggal 30 Maret 2011 Afifa tinemu sawisé diculik ipéné dhéwé.[2] Afifa diculik telung sasi luwih.[2] Penculikan iki bisa diungkap sawisé petugas Polda Metro Jaya mbébasaké Syahira saka apartemen ing Jakarta Kidul.[2] Ing penangkapan iki, Pulisi nyekel wong lanang kang jenengé duwé inisial WW.[2] Dené wong lanang iki ipené dhéwé.[2] Penangkapan iki amarga wong tuwané Afifa Syahira lan pengacarané kang ngadu ing Polda Metro Jaya nalika wiwitan sasi Maret 2011.[2] Afifa Syahira diculik nalika lagi ngurus pembayaran katering bareng karo pelaku.[1]

Sinetron[besut | besut sumber]

Sinetron kang dibintangi Afifa Syahira.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h metro.vivanews.com(dipunundhuh tanggal 3 September 2011)
  2. a b c d e f g kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 3 September 2011)