Mario Maulana

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mario Maulana
Mario maulana 1 wwn.jpg
LairMario Maulana Azhar
PakaryanAktor
Taun aktif2006-sekarang

Mario Maulana Azhar (lair ing Bandar Lampung, Lampung, 11 Maret 1981; umur 39 taun). iku salah sijiné aktor kang asalé saka Indonésia.[1] Mario Maulana iku lulusan Institut Kesenian Jakarta angkatan taun 1999.[1] Mario ngrampungaké kuliyah kanthi jenjang sarjana nalika taun 2003.[1] Mario Maulana luwih seneng éntuk inspirasi saka alam mulané Mario duwé hobi munggah gunung.[1] Mario tau muncak ing Gunung Semeru nalika taun 1997.[1]

Karir[besut | besut sumber]

Mario Maulana wiwit misuwur jenenge nalika dadi bintang iklan saka prodhuk jasa layanan telepon selular bareng karo aktris Luna Maya.[1] Sawisé dadi bintang iklan, Mario Maulana banjur main filem layar lebar.[1] Mario main ing filem kang judhulé Tulalit nalika taun 2008.[1] Mario uga tau main filem layar lebar kang judhulé Mupeng nalika taun 2008.[1] Ing filem iki, Mario njajal main filem kang sepisanan.[1]

Filmografi[besut | besut sumber]

Film kang dibintangi Mario Maulana.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 18 Agustus 2011)
  2. movietei.com(dipunundhuh tanggal 18 Agustus 2011)