Backstreet Boys

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Backstreet Boys
Backstreet Boys 2005.jpg
Pratélan latar wuri
Saka Orlando, Florida, AS
Génre Pop, Pop Rock, Piano Rock
Mangsa akarya 1993present
Labèl Jive
Sony BMG
Sana jaringan www.backstreetboys.com
Anggota Brian Littrell
Nick Carter
Howie Dorough
A. J. McLean
Kevin Richardson
Backstreet Boys ing Konser

Backstreet Boys utawa kang luwih misuwur kanthi sinebut BSB ya iku salah sawijiné grup band Amérika Sarékat kang kabèh anggotané saka wong Amérika keturunan kulit putih.[1] Backstreet Boys iki nyanyèkaké jinis musik hibrida anyar jack balladry, hip-hop, R & B, lan tari pop klub kang wiwitané misuwur ing Kanada dan Éropah.[1] Ing taun 1996, BSB nguwasani Sepuluh Top album ing saben nagara ing Bawana Amérika.[1]

Karir Backsreet Boys[besut | besut sumber]

April 1993: Brian Littrell sepupu Kevin Richardson kang kala iku isih SMP, gabung marang grup iki karo Nick Carter, Aj McLean lan Howie Dorough.[2] Kelompok iki diarani Backstreet Boys, salah sawijiné kelompok kang duwé basis ing Orlando.[2] Jenéng Backstreet dijupuk saka jenéng panggonan mudha-mudhi nongkrong kang diarani Pasar Backstreet.[2]

1994: Backstreet Boys nandatangani kontrak rekaman karo Jive Record.[2]

Oktober 1995: We've Got It Goin 'On, single(lagu tanpa album) kapisan BSB diliris ing Inggris lan Amérika Sarékat.[2] Ing Amérika Sarékat, lagu iki dadi nomer 69 ing undhak-undhakan lagu, nomer 54 ing Inggris, lan nomer 1 ing Jerman[2]

September 1996: Album kang kapisan kelompok iku diliris kanthi irah-irahan Backstreet Boys.[2] Album mau diliris ing Inggris lan dadi nomer 12 ing undhak-undhakan lagu ing kana.[2] BSB bener-bener ngrembaka ing Éropah.[2]

Juni 1997: Quit Playin' Games (With My Heart), single kapisan ing Amérika Sarékat diliris.[2] Lagu mau dadi nomer 2 ing Amérika Sarékat.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c allmusic.com(Diundhuh tanggal 10 Agustus 2011)
  2. ^ a b c d e f g h i j k backstreet.net(diundhuh tanggal 17 Agustus 2011)