Bella Esperance

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bella Esperance
Bella esperance lee 010.jpg
Pakaryanaktris
Taun aktif1987 - sapunika

Bella Esperance (lair ing Singapura, 6 Juni 1965; umur 54 taun) iku salah siji juru main filem kang asalé saka Indonésia.[1] Bella Esperance.[2] Bella Esperance iku kagolong katurunan Tionghoa.[2] Bella lair ing Singapura.[1]

Bella Esperance miwiti kariré saka akting ing layar lebar, dadi juru main figuran ing filem kang judhulé Terang Bulan Di Tengah Hari.[2] Jeneng Bella Esperance misuwur wiwit akting dadi tokoh Sheila ing filem Catatan Si Boy III.[2] Ing filem iki, Bella akting bareng karo Onky Alexander, Didi Petet lan Meriam Bellina.[2] Film kang tau dibintangi Bella kaya ta filem kang judhulé Pertemuan Kedua, Melody, Tiada Titik Balik, Bidadari Berambut Emas, lan Bibir Mer.[2] Ing filem Bibir Mer ndadèkaké Bella Esperance kalebu nominasi FFI 1992 kategori aktris paling apik.[2] Saliyané akting filem, Bella uga dadi paraga ing sinétron kang judhule Halimun.[2] Bella wis suwé ora main filem.[2] Film pungkasan kang dibintangi Bella Esperance ya iku kanthi judhul Hantu Bangku Kosong lan Kuntilanak 2.[2]

Filmografi[besut | besut sumber]

Film kang dibintangi Bella Esperance.[2]

Sinetron[besut | besut sumber]

Sinetron kang dibintangi Bella Esperance.[2]

  • Halimun
  • Mutiara Cinta (1995)
  • Jalan Kehidupan
  • Tirai Kasih Yang Terkoyak
  • Pada-Mu Ku Pasrah
  • Perkawinan
  • Bunga Perawan

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b 10starmovies.com(dipunundhuh tanggal 1 September 2011)
  2. a b c d e f g h i j k l selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 1 September 2011)