Cheche Kirani

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cheche Kirani
Cheche Kirani.jpg
LairHetty Sobari
Pakaryanaktris
Taun aktif1998 - sekarang

Cheche Kirani (lair ing Jakarta, 15 Juni 1979; umur 40 taun) jeneng asliné Hetty Sobari dhèwèké iku aktris Indonesia, kondhang amarga dadi paraga sinétron Aku Ingin Pulang lan Titip Rindu Buat Ayah.[1] Dhèwèké iku kondhang dadi model, aktris sinétron lan presenter program TV.[1]

Cheche iku garwané Aa Hadi (Ustad Ahmad Hadi Wibawa), sawisé nikahané karo Muhammad Tse pegatan ning akiré.[1] Dhèwèké nikah karo Aa Hadi, dhèwèké dikaruniai anak loro lanang wadon, dijenengi Zahifa Zahiya Putri Wibawa lan Zahran Sidqi Putra Wibawa.[1]

Saiki wanita kang kondhang ning masarakat amarga dadi paraga ning sinétron AKU INGIN PULANG bebarengan karo Krisna Mukti iku njaga panampilané.[1] Dhèwèké tampil religius ning sinétron-sinétron kang dibintangi dhèwèké.[1] Siner=tron kang dibintangi dhèwèké iku sinétron LORONG WAKTU 6 arahan sutradara Deddy Mizwar.[1]

Ning taun 2012 mengko Cheche Kirani ngerencanakaké kannggo nambah momongan manèh.[2] Saiki dhèwèké esih ngrasa piyé rasané ngurusi anak loro.[2] Dhèwèké bisa diomong ibu-ibu kang esih enom, apamanèh penampilané kang ora béda adoh saka ibu-ibu enoman jaman saiki.[2] Meski sibuk ngurusi anaké, dhèwèké esih sok nhgaji bebarengan karo pengajian orbit.[2]

Meski dhèwèké iku paraga kang prefesional, dhèwèké tetep itungan manawa olih tawaran kanggo sinétron kang bakal diperagakaké déning dhèwèké.[3] Sinetron kang bakal diperagakaké déning dhèwèké iku kudu ana syaraté, ya iku ora ana adegan sikepan lan adegan nguculaké jilbab.[3]

Dhèwèké kang dadi garwané pemuka agama, ngrasa adegan iku mau ora olih ning agamané.[3] Dadi garwa pemuka agama angawe dhèwèké kudu ati-ati anggoné njaga sikap.[3] Mula dhèwèké nolak manawa pegaweané ning donya intertaiment olih batesan saka garwané.[3] Nanging, garwané mau ora tau ngelarang dhèwèké, dhèwèké baé sing kudu mbatesi.[3]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g biografi Cheche Kirani 1 dipununduh tanggal 24 September 2011
  2. a b c d berita Cheche Kirani 1 dipununduh tanggal 24 September 2011
  3. a b c d e f berita Cheche Kirani 2 dipununduh tanggal 24 September 2011