Alexandra Gottardo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Alexandra Gottardo
Alexandra gottardo-002a.jpg
LairAlexandra Gottardo
Pakaryanmodel, presenter, aktris
Taun aktif2004-sekarang
BojoSamuel Zylgwyn
Wong tuwaCarlo Gottardo-Banik Ekawati

Alexandra Gottardo lumrahé diundang kanthi jeneng Ria utawa Xandra (lair ing Malang, Jawa Timur, 9 Januari 1985; umur 34 taun).[1] Alexandra Gottardo iku salah sawijiné modhel, presenter, lan aktris kang asalé saka Indonésia.[1] Alexandra Gottardo iku anak wawon siji-sijiné saka pasangan kang jenengé Carlo Gottardo lan Banik Ekawati.[1] Alexandra Gottardo uga wis dadi bintang ing akèh judhul sinétron kaya ta sinétron kang judhulé Dan, Karena Cinta, Si Yoyo, Cinta Memang Gila, Cinta Remaja, Makin Sayang, Malin Kundang, Intan, Penyihir Cinta, Maha Cinta, Cinta 2020, Sherina, Roman Picisan, lan Perempuan.[1] Alexandra Gottardo iku kalebu artis kang nduwéni katurunan Italia lan Malang.[1] Artis iki seneng musik kang nduwéni aliran reggae lan latin.[1] Alexandra uga tau dadi juru main ing filem kang judhulé Anak-anak Borobudur lan Medley (2007), lan Suami-suami takut istri The Movie nalika taun 2008.[1] Alexandra Gottardo tau pacaran karo mantan drummer grup Déwa 19 kang jenenge Tyo Nugros.[1] Alexandra uga tau pacaran karo wong lanang kang jenengé Samuel Zylgwyn.[1] Alexandra Gottardo uga tau dadi iklan salah sijiné produk kecantikan ya iku Ponds.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 14 Agustus 2011)
  2. www.cumicumi.com(dipunundhuh tanggal 14 Agustus 2011)