Rizky Alatas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Rizky Alatas
Rizky Alatas.jpg
LairMuhammad Rizky Alatas
Jeneng liyaRizky Treeji
PakaryanAktor, Penyanyi
Taun aktif2009 - sekarang
BojoAngelica Faustina

Muhammad Rizky Alatas utawa kang biyasa diundang kanthi jeneng Rizky Treeji (lair ing Jakarta, 27 Juli 1991; umur 29 taun).[1] Rizky Alatas iku salah sijiné aktor kang asalé saka Indonésia.[2] Saliyané main sinétron Rizky Alatas uga dadi penyanyi Indonesia. Rizky Alatas sangsaya misuwur jenengé nalika dhèwèké main ing acara Supermama Selebconcert kang disiyaraké ing salah sijiné stasiun tivi swasta ya iku ing Indosiar.[2] Acara iki disiyaraké nalika taun 2009.[2] Rizky Alatas uga dadi salah sijiné grup vokal kang jenengé Treeji.[2] Ing grup vokal iki Rizky Alatas nyanyi bareng karo Tarra Budiman lan Joseph Hakim).[2]

Sanajan kerep akting ing tivi, nanging jeneng Rizky Alatas kurang dikenal yèn dibandingaké karo aktor lan bintang sinétron liyané kaya ta Rezky Aditya pemeran Rezky ing Sinetron Putri yang di tukar utawa juru main sinétron Arti Sahabat liyané kaya ta Steven William lan liya-liyané.[2] Ing sinétron kang judhule arti sahabat, Rizky Alatas main dadi tokoh kang jenengé Mike.[2] Saliyané main ing sinétron Arti Sahabat lan dadi anggota grup vokal Treeji bareng karo Tarra Budiman lan Joseph Hakim.[2] Rizky Alatas uga tau main ing sinétron kang judhulé Inayah.[1] Ing sinétron iki Rizky Alatas dadi tokoh Malik.[2]

Diskografi[besut | besut sumber]

Lagu kang dinyanyekake Rizky Alatas.

Grup Vocal[besut | besut sumber]

Grup Vokal kang digawé Rizky Alatas.

FTV[besut | besut sumber]

FTV kang dibintangi Rizky Alatas.

Sinetron[besut | besut sumber]

Sinetron kang dibintangi Rizky Alatas.

Prestasi[besut | besut sumber]

Prestasi kang ditampa Rizky Alatas.

  • Aktor Pendatang Baru Favorit (2010)
  • Juara III Aktor Terfavorit Gaulteenment Award (2011) sawisé Stefan William

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b siar.in(dipunundhuh tanggal 9 Agustus 2011)
  2. a b c d e f g h i glatica.com(dipunundhuh tanggal 9 Agustus 2011)