Cabang Biologi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Anatomi lumba-lumba kang disinaoni ing cabang biologi Anatomi

Biologi iku cawang Widya Alam kang kususé nyinau babagan makluk urip.[1] Biologi ora bisa ngadeg dhéwékan nanging ana gayutané karo ngèlmu kawruh liyané.[1] Biologi iku ngèlmu kawruh kang ngrembakané rikat, tandhané iku anané cabang-cabang biologi kang ‘’’merupakan’’’ pengembangan ngèlmu – ngèlmu terapan kanggo kagiyatan tartamtu.[1] Cabang-cabang biologi antarané:

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l m n (Suwarno(2009)."Panduan Pembelajaran Biologi X SMA & MA) (BSE)".Jakarta:Pusat Perbukuan, Depdiknas. Hal.13)
  2. a b c (Suwarno(2009)."Panduan Pembelajaran Biologi X SMA & MA) (BSE)".Jakarta:Pusat Perbukuan, Depdiknas. Hal.14)
  3. a b (Anshori, Moch. , Martono, D.(2009)."Biologi 1 untuk Sekolah Menengah Atas (SMA) – Madrasah Aliah(MA) Kelas X (BSE)".Jakarta:Pusat Perbukuan, Depdiknas. Hal.7)