Surendro Prasetyo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Surendro Prasetyo
Surendro Prasetyo
Yoyo dan sang istri, Rossa
Latar wuri
Jeneng lair Surendro Prasetyo
Jeneng liya Yoyo Padi
Lair (1975-11-29) Novèmber 29, 1975 (umur 43)
Indonésia Surabaya, Indonésia
Jinis Musik Pop
Instrumen drum
Taun aktif 1997-saiki
Parusahan rekaman Sony Music Entertainment Indonésia
Hubungan
Pasangan Rossa (pegatan)
Ryana Dea Maharani
Anak Rizky Langit Ramadan

Surendro Prasetyo kondhang ning masarakat karo jeneng Yoyo Padi (lair ing Jakarta, 29 Novèmber 1975; umur 43 taun) ya iku drumer ning grup musik Padi.[1] Yoyo dikenal dadi drumer ana ing grup musik Padi lan bojo saka penyanyi pop Rossa (Sri Rossa Roslaina Handiyani), Bapak déning Rizky Langit Ramadhan iku dikenal mantan personel grup musik Andromeda band kang pernah ngeraih gelar drummer terbaik se-Indonesia ing taun 1998.[1]

Ing perjalanan rumah tanggané Yoyo 'nyaris' cerai karo Rossa, dipicu kerana anané indikasi perselingkuhan kang dilakoni Yoyo, mula Rossa nuntut cerai.[1] Masalah rumah tangga kang diadepi déning Yoyo lan Rossa, ketoké diakiri karo perceraian, Rossa mantep anggoné nggugat Yoyo nalika tanggal 22 Juni taun 2009.[1]

Yoyo kang tau dijoblosaké ning panjara amarga kasus panggunaan usada terlarang, ora kebukti dadi pangedar, mula dhèwèké anjaluk rehabilitasi marang Kuasa hukum drumer grup band Padi, Dasril Siahaan SH yakin kliené bisa nglakoni rehabilitasi, Pasalé meski dadi pemakai, Yoyo ora kebukti dadi pengedar lan pancen duwé niyat kanggo mari.[2] Mula, Dasril Siahaan anjaluk supaya Yoyo Padi olih rehabilitasi baé amarga ora bener manawa ora direhabilitasi, hukum uga wis mutusaké kanggo rehabilitasi baé.[2]

Yoyo ditangkap Minggu isuk, nalika tanggal 27 Fèbruari taun 2011 ning Apartemen Sudirman Park, Jakarta Pusat, dhèwèké ketangkep karo barang bukti shabu-shabu aboté 0,4 gram, lan sempet manggon ning sel duwéné BNN, banjur dipindahké, Yoyo ditahan ana ing LP Salemba.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d Biografi Yoyo dipununduh tanggal 10 Juni 2011
  2. a b c gosip Yoyo dipununduh tanggal 20 Juni 2011