Monalisa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Mona Lisa karya da Vinci

Monalisa dilukis déning pelukis kang misuwur ya iku Leonardo da Vinci.[1]
Gambar Monalisa (1479-1528) kang uga dikenal minangka La Gioconda, bojoné Francesco del Giocondo, 1503-1506 dilukis nganggo lenga kayu (77 x 53 cm).[2] Saiki, Gambar Monalisa dipajang ing musiyum de Louvre ing Paris, Prancis.[2] Monalisa ya iku salah sawijiné wanita kang nganggo klambi kanthi cara Firenze lan lungguh cara lanskap nganggo latar wuri gunung-gunung.[2] Monalisa ya iku karya da Vinci kang migunakaké tèhnik sfumato.[2]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ Mujiyanto, Yan. 2009. English MKU. Semarang : UNNES PRESS.
  2. ^ a b c d Web Museum(diundhuh tanggal 5 Agustus 2011)