Ersa Mayori

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ersa Mayori
Ersa Mayori.jpg
PakaryanPresenter, Aktris model
Taun aktif1994 - saiki

Ersamayori Aurora Yatim (lair ing Jakarta, 14 Mèi 1979; umur 41 taun) utawa luwih dikenak uga karo jeneng Ersa Mayori ya iku model, presenter, lan bintang sinétron kang wiwit karieré saka ajang pemilihan GADIS Sampul, Kamampuan aktingé dipameraké nalika dhèwèké main ning sinétron komedi TUYUL DAN MBAK YUL, TERSANJUNG 5 lan TERSAYANG.[1] Nanging, akiré dhèwèké istirahat saka aktivitas sinétron lan milih kanggo dadi presenter.[1]

Dadi presenter, dhèwèké nggawakaké sajumlah program acara televisi, kaya ta program acara musik [September ning TPI lan Seleksi Musik ning TVRI.[1] lanjuté, Ersa uga dadi presenter kanggo program gosip Insert kang tayang ning TransTV.[1]

Ning parjalanan kauripané, karir saka Ersa uga tau disibukaké karo even organizer, PT Jakarta Entertaiment Network, kang dikelola déning dhèwèké bebarengan karo penyanyi Tia Ivanka lan presenter Emma Warokka.[1]

Ersa dhéwé bojo saka Otto Satria Jauhari, anak saka bankir Dicky Iskandar Dinata.[1] Mula Ersa uga saudara ipar saka sutradara kondhang Nia Dinata.[1] Saka parnikahan iku Alumni Fakultas Psikologi Universitas Atmajaya iki dikaruniai anak loro, ya iku Aiska Fairana lan Talula Malaika.[1] Ning babagan ngurusi nak, Ersa gantina karo bojoné.[2] Bojoné bisa mbagi waktu kanggo ngrewangi dhèwèké, meski ngono iku Ersa uga tetep butuh babysitter kanggo ngurusi anaké loro.[2] kadang-kadang dhèwèké uga nitipaké aknaké marang embahé, Ersa jarang ngejak anaké maring papan kerjané.[2] Babagan pitakon, bakal dadi apa mengko anaké, Ersa nanggepi kabèh diserahaké kabèh marang anaké, dhèwèké karo bojoné bakal bersikap demokratis.[2]

Sawisé ngelairaké anak kang kaping loroné, Ersa bali manèh aktif ning dunya entertainmet.[1] Ning awal taun 2009, Ersa didapuk dadi pambawa acara DREAM GIRL kang ditayangaké ning stasiun Global TV.[1] Iki iku acara kanggo ibu-ibu enom kanggo eksplorasi bakaté.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k biografi Ersa Mayori dipununduh tanggal 15 Juli 2011
  2. a b c d Ersa Mayori: Suami Teamwork Banget dipununduh tanggal 15 juli 2011