Naff

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Naff
Naff
Formasi baru Naff
Latar wuri
Lair 1998
Indonésia Bandung, Jawa Barat, Indonésia
Jinis Musik Pop
Taun aktif 2000-Sekarang
Parusahan rekaman Prosound Records / Trinity Optima Production
Situs resmi www.naffonline.com
Anggota
Hatna Danarda (vokalis)
Dedi Rakswardana (gitaris, sound engineer)
Andri Kurniawan H (gitaris)
Odeu Wijaya (bassist)
Hilal Hamzah (Drummer)
Mantan Anggota
Rusyaedi Makmun (vokalis)

Naff inggih punika salah satunggalipun grup musik pop ing Indonesia ingkang miwiti karieripun ing jagad rekaman ing taun 2000.[1] Personel Naff inggih punika Hatnadanarda utawi Arda (Vokalis), Andre Kurniawan utawi Ade (Gitaris), Rakswardana utawi Dedi (Gitaris), Odeu Wijaya utawi Odeu (Bassist) lan Hilal Hamzah utawi Hilal (Drummer).[1] Sapunika vokalisipun dipun-gantos vokalis énggal ingkang namanipun Arda.[2] Grup musik ingkang kawujudaken ing tanggal 14 Fèbruari 1998 punika wiwitanipun ngliris album Terlahir (2000), salajengipun dipunkanthi album Terbang Tinggi (2001), (Naff) (2003), lan Isyarat Hati (2006).[1] Nalika 12 April 2008, Naff ngliris album Rahasia Hati minangka album ingkang kaping gangsal.[1] Ing album punika, wonten sewelas singel Kaulah Hidup sarta Matiku dados singel andhalan.[1] Setaun salajengipun, ing Mèi 2009, Naff ngliris album live recording akustik.[1] Konsep punika ingkang dipunwujudaken ing album ingkang kaping enem grup punika, Senandung Hati dan Jiwa.[1] Wonten kawan welas (14) lagu ing album punika kanthi sangang lagu ingkang naté dados hits, kados lagu Terendap Laraku, Kau Masih Kekasihku, nanging kanthi aransemen musik ingkang énggal.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h Naff dipunundhuh tanggal 29 Juli 2011)
  2. 'Naff dipunundhuh tanggal 29 Juli 2011)

Pranala njawi[besut | besut sumber]

Naff