Hatna Danarda

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Hatna Danarda
Latar wuri
Jeneng lair Hatna Danarda
Jeneng liya Arda 'Naff'
Lair (1988-06-17) Juni 17, 1988 (umur 30)
Indonésia Madiun, Jawa Wétan, Indonésia
Pakaryan penyanyi
Taun aktif 2008 - saiki
Mrabawani marang Naff
Pasangan Tantri 'Kotak'
Agama Islam
Anggota
Naff

Hatna Danarda utawa misuwur dikenal kanhi jeneng Arda (lair ing Madiun, Jawa Wétan, Indonésia, 17 Juni 1988; umur 30 taun) ya iku penyanyi lan vokalis grup band Naff.

Gabung ing Grup Naff[besut | besut sumber]

Kawiwitan taun 2010, Arda resmi nggabung déning grup Naff minangka vokalis kang nggantèkaké kalungguhan vokalis sadurungé, Ady. Naff uga ngerilis album kapisanan kanthi tatanan formasi kang anyar ya iku Chapter 07 (New Beginning) ing taun 2011.

Panguripan pribadi[besut | besut sumber]

Arda lair ing Madiun tanggal 17 Juni 1988. Panjenengané uga naté mèlu tetandhingan Indonesian Idol Mangsa Kalima ing taun 2008. Nanging, panjenengané kaéleminasi ing tetandhingan mau tanggal 26 April 2008. Ing taun 2010, panjenengané resmi nggabung déning group Naff kang ngantèkaké Ady. Arda uga dadi pacangané vokalis Kotak, Tantri.

Diskografi[besut | besut sumber]

Bersama Naff[besut | besut sumber]

Cithakan:Naff