Naraguna:JV02 CLAUDIO FALASI

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Nderek nepangaken, Nama kula, CLAUDIO FALASI , peserta Papat Limpad 2012 saking Universitas Gadjah Mada, Fakultas Ilmu Budaya, Jurusan Sastra Nusantara