Norman Kamaru

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Briptu Norman Kamaru
Gambar:Norman Kamaru.jpg
LairNorman Kamaru
Pakaryanpulisi
penyanyi
Wong tuwaIdris Kamaru (bapak)
Halimah Martianus (ibu)

Norman Kamaru ya iku anak saka Bapak Idris Kamaru lan Ibu Halimah Martianus.[1] Briptu Norman Kamaru lagi ngundhuh pánèn gedhé lantaran kondhangé. Kájaba riwa – riwi ing TV uga wis sumrámbáh ing studio rekaman.[2]

Paraga Briptu Norman Kamaru[besut | besut sumber]

Briptu Norman Kamaru lair ing Gorontalo, tanggal 27 November 1985.[1] Norman Kamaru duwé kesenengan nyanyi lagu India.[1] Dhewéké uga seneng dolanan basket lan bal-balan.[1] Dhewéke minangka anak ragil saka sanga sadulur. Norman Kamaru asring dimanja déning ibune kang asal saka Ambon.[1] Amarga kesenengane nyanyi lagu India, Briptu Norman Kamaru sing lulusan SMA Negeri 1 Gorontalo iku asring diundang Shahrukh Khan déning kanca – kancane.[1]

Briptu Norman Kamaru, dadi Dutane Polri[besut | besut sumber]

Mabes Polri ngandharake ora bakal mènèhi ukuman tumrap Briptu Norman Kamaru, anggota Brimob Polda Gorontalo sing nyanyi lan njoget ala India banjur diunduh ing Youtube.[3] Kadiv Humas Polri Irjen Pol Anton Bachrul Alam ngandharake yèn pawiyatan kang dilakoni déning Norman kalebu wajar.[3] Dhèwèké malah mènèhi apresiasi babagan bakat olah vocal Briptu Norman Kamaru.[3] Miturut kasil panalitèn, Anton ngandharake yèn Norman nglakoni joget mau ing njaba jam kerja.[3] Dadi sah baé yèn dilakokake.[3] Malahan, Anton janji bakal nyalurke bakat nyanyi Norman, sing uga asring nyanyi ing Polda Gorontalo.[3]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f www.beritaterkini.asia
  2. www.suaramerdeka.com
  3. a b c d e f entertainment.kompas.com (diunduh tanggal 22 April 2011)