Shahrukh Khan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Shahrukh Khan
शाहरुख़ ख़ान
شاہ رخ خان
Shahrukh Khan 2008.jpg
Shah Rukh Khan
Miyos (1965-11-02) 2 Novèmber 1965 (umur 51)
New Delhi, India
Asma sanès Shah Rukh Khan
Pakaryan Actor, Producer
Taun aktif 1988-Present
Sisihan Gauri Khan

Shahrukh Khan (lair 2 November 1965) iku aktor Bollywood sing mbintangi akèh filem-filem India paling laris. Kuch Kuch Hota Hae minangka salah siji filem fenomenal-é singagawé tansaya dikenal ing donya. Lair saka sawijining kulawarga muslim, bapaké anama Muhammad Mir Taz, lan ibuné Fatimah Begum. Mlebu kuliah S-1 ing jurusan ékonomi ing sawijining universitas ing india, lan S-2 komunikasi ing sawijining universitas Islam ing India. Miwiti karir minangka aktor wiwit isih lungguh ing bangku kuliah.