Oxcerila Paryana

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Oxcerila Paryana
Oxcel paryana 1003.jpg
LairAdinda Natasha Oxcerila Paryana
Pakaryanaktris, modhèl
Taun aktif2007 - saiki

Oxcerila Paryana (lair ing Bandung, Jawa Kulon, 10 Oktober 1991; umur 28 taun)[1] iku salah sijiné modhèl lan pemeran Indonésia.[2] Oxcerila Paryana iku anak kang kaping loro saka Ir. Asnawi Paryana dan Lina Asnawi.[2]

Kawiwitan saka lomba Gadis Sampul, Oxcerila Paryana kang biyèn dadi bocah wadon kang tomboy wiwit éntuk tawaran dadi foto modhèl ing kalawarti-kalawarti.[2] Kamangka Oxcerila Paryana ora tau nduwé gegayuhan dadi artis.[2] Oxcerila Paryana duwé gegayuhan dadi fashion designer.[2] Oxcerila duwé hobi ulah raga béladhiri, capoeira lan taékwondo. Oxcerila luwih milih pagawéyan ing donyaning showbiz.[2] Oxerila banjur éntuk tawaran akting ing FTV.[2] Oxcerila kang duwé jeneng dawa Adinda Natasha Oxcerila Paryana iki wiwit misuwur jenengé.[2] Saliyané iku, Oxerila uga éntuk tawaran dadi bintang iklan kaya ta Rexona lan Rodeo.[2]

Oxcerila kang biyasa diundang Oxcel wiwit akting ing layar amba.[2] Film kang tau dibintangi Oxcerila ya iku Mati Suri.[2] Sawisé iku, Oxcerila uga akting ing filem kang judhulé Ai Lop Yu Pul.[2] Sawisé akting ing loro filem iku, Oxcerila wiwit éntuk peran utama.[2] Oxcerila sangsaya misuwur amarga nalika wiwitan taun 2010 dipercaya dadi ikon Mandiri Platinum.[2]

Oxcerila seneng kolèksi sepatu.[2]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. celebprofile.info(diundhuh tanggal 8 September 2011)
  2. a b c d e f g h i j k l m n o selebriti.kapanlagi.com