Kalawarti

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kalawarti utawa majalah iku penerbitan kang manut wekdhal tartamtu (seminggu, dwi minggu, wulanan) kang isiné manéka warta seratan utawa gambar.

Uga delengen[besut | besut sumber]