Kalawarti

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Kalawarti utawa majalah iku penerbitan kang manut wekdhal tartamtu (seminggu, dwi minggu, wulanan) kang isine maneka warta seratan utawa gambar.

Delengen uga[besut | besut sumber]