Kalawarta basa Jawa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Majalah Basa Jawa)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Majalah utawa kalawarti Basa Jawa wis ana sadurungé Indonésia mardhika. Akèh sing wis mati nanging ana uga kang isih terbit tekan dina iki. Ing antarané médhia-médhia iku antarané: