Majalah Basa Jawa

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Majalah utawa kalawarti Basa Jawa wis ana sadurungé Indonesia mardhika. Akèh sing wis mati nanging ana uga kang isih terbit tekan dina iki. Ing antarané médhia-médhia iku antara liya:

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Majalah_Basa_Jawa&oldid=678413"