Majalah Basa Jawa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Majalah utawa kalawarti Basa Jawa wis ana sadurungé Indonesia mardhika. Akèh sing wis mati nanging ana uga kang isih terbit tekan dina iki. Ing antarané médhia-médhia iku antara liya:

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Majalah_Basa_Jawa&oldid=678413"