Parikesit (kalawarti)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Samak Kalawarti Parikesit

Parikesit iku kalawarti abasa Jawa sing kababar déning PT Media Widya Trimitra Jakarta. Kalawarti iki terbit sasasi pisan (sasèn) kanthi wujud kang béda karo kalawarti lumrahé, ya iku ukurané kang cèkli (kwarto).

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]