Damar Jati

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Samak kalawarti Damar Jati

Damar Jati ya iku kalawarti abasa Jawa sing wiwit dibabaraké ing taun 2005. Kalawarti iki siji kalawarti umum basa Jawa, dadi isiné warna-warna.

Damar Jati nduwé kodhe ISSN 1858-2575 lan dibabaraké ing Jakarta.

Uga delengen[besut | besut sumber]