Damar Jati

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Samak kalawarti Damar Jati

.

Damar Jati iku kalawarti abasa Jawa sing wiwit dibabaraké ing taun 2005. Kalawarti iki siji kalawarti umum basa Jawa, dadi isiné warna-warna.

Damar Jati nduwé kodhe ISSN 1858-2575 lan dibabaraké ing Jakarta.

Uga delengen[besut | besut sumber]