Jaya Baya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Disambig variants icon.svg
Jaya Baya
Kategori kalawarti basa Jawa
Frekuensi minggon
Terbit sepindhahan 19
Negara Indonésia
Bahasa Basa Jawa
Situs web Situs resmi

Jaya Baya ya iku kalawarti Basa Jawa kang kababar ing Surabaya, Jawa Wétan. Majalah iki terbit saminggu pisan. Isiné ora mung budaya Jawa, nanging warta-warta kang aktual.

Rubrik pilihan[besut | besut sumber]

  • Layang Saka warga
  • Carita Rakyat
  • Kabudayan
  • Tradhisi
  • Carita misteri

Uga delengen[besut | besut sumber]