Jaya Baya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Disambig variants icon.svg
Jaya Baya
Kategorikalawarti basa Jawa
Frekuensiminggon
Terbit sepindhahan19
NegaraIndonésia
BahasaBasa Jawa
Situs webSitus resmi

Jaya Baya ya iku kalawarti Basa Jawa kang kababar ing Surabaya, Jawa Wétan. Majalah iki terbit saminggu pisan. Isiné ora mung budaya Jawa, nanging warta-warta kang aktual.

Rubrik pilihan[besut | besut sumber]

  • Layang Saka warga
  • Carita Rakyat
  • Kabudayan
  • Tradhisi
  • Carita misteri

Uga delengen[besut | besut sumber]