Djaka Lodang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Djaka Lodhang)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Djaka Lodang iku kalawarti basa Jawa ing Yogyakarta sing kababar saben seminggu sapisan[1]. Kalawarti basa Jawa kanthi sesanti 'Ngesti Budi Rahayu Ngungak Mekaring Jagad Anyar' iki kajaba ngamot carita-carita, uga kabar kang kadadéan ing bebrayan.

Rujukan[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]