Djaka Lodang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Djaka Lodang iku kalawarti basa Jawa ing Yogyakarta sing kababar saben seminggu sapisan[1]. Kalawarti basa Jawa kanthi sesanti 'Ngesti Budi Rahayu Ngungak Mekaring Jagad Anyar' iki kajaba ngamot carita-carita, uga kabar kang kadadéan ing bebrayan.

Rujukan[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]