Parembugan Naraguna:JV06Dyah Swastyasti

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, JV06Dyah Swastyasti!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 05.34 (UTC)

Naval Scene pirembagan 9 Mei 2012 03.41 (UTC)

Cara Nyunting[besut sumber]

Nuwun Mbak Dyah Swastyasti...ayo semangat.Sumangga KLIK ING MRIKI tutorial cara nulis ing wikipedia) utawa KLIK ING MRIKI Cara Nyunting di wikipedia.ayo semangat.Matur nuwun. Puryono| Pirembagan! 18 Mei 2012 16.42 (UTC)

Semangat nyunting yaaa.... Onigiri cheerleader.gif  Ihda  Crown.png rembugan 23 Mei 2012 13.40 (UTC)

Tips gawe artikel kanthi Offline[besut sumber]

♣ Tips gawe artikel kanthi Offline

Muga-muga tips iki ora nyalahi aturan kompetisi, menawi kirang leres mangga dipun owahi kemawon.

  • Kanggo sing ora nduwe komputer, ora nduwe koneksi internet 24 jam utawa namung nduweni wektu sing pas-pasan alias disambi kuliah aja kuatir. Panjenengan taksih saged nyunting artikel kanthi cara Offline (teng rental komputer), carane panjenengan ngetik artikel nganggo pengolah kata sederhana contone Notepad. Damel cengkorongan artikel kaya sing dadi paugeran wikipedia, yaiku:
 Judhul: Krupuk
definisi/penjelasan:
tuladha: Krupuk yaiku panganan sing digawe seka glepung ....

Carane ngisi gambar
[[Gambar:Krupuk.jpg|thumb|right|Gambar krupuk urang]]
Diakritik 
nang wikipedia basa jawa namung mbedakna  e pepet kalih e taling (é miring lan è jejeg).
tuladha: pe-pet, lé-lé, awèt, sé-lèh
==Cathetan suku==
  <ref name="internet1">{{id}}[http://situskoran.com](Kaundhuh tanggal 30 April 2011)</ref>
==Delengen uga==
 [[Krupuk kulit]]
 [[Krupuk pasir]]
==Pranala njaba==
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 1] </ref>
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 2] </ref>
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 3] </ref>
 [[Kategori:jeneng kategori]]
Wikifikasi
 [[glepung]], [[budin]], [[Palembang]], [[Urang]]
Interwiki
 [[id:Judhul]]
 [[en:Judhul]]
  • Cengkorongan nang ndhuwur kuwi nek bisa dicetak/diprint terus disinaoni kode-kodene, luwih apik disimpan nang flashdisk, shg panjenengan bisa nyunting artikel nang ngendi wae ora tergantung karo komputer lan koneksi internet. Mugiya mangfangat.

Nuwun. JV015Chafid pirembagan 26 Mei 2012 06.32 (UTC)

Panyuwunan swara alih hak opsis tgl 1 Juni 2012[besut sumber]

Wara-wara saka mas Revo: Ing tanggal 4 November 2011, ana pangurus anyar telu diangkat. Nanging amerga ana pangurus telu anyar iki diangkat, gunggungé pangurus ing Wikipédia Jawa dadi saya akèh lan sacara rélatif dadi luwih gedhé. Supaya ora disrengeni Wikimedia Foundation menawa cacahé opsis akèh banget, mula sawisé rerembugan karo sawetara panganggo sacara ‘’offline’’ (jaba jaringan) aku ngajokaké supaya hak opsis panganggo loro sing kapacak ing ngisor iki, dialihaké dhisik marang panganggo anyar telu sing 6 sasi kapungkur diangkat. Menawa rong panganggo iki aktif manèh, mengko hak opsisé bisa diparingaké manèh.

Panyuwunan swara diwiwiti tanggal 1 Juni 2012 lan dipungkasi ing tanggal 15 Juni 2012. Ing tanggal 16 Juni 2012 mengko diputusaké kasilé panyuwunan swara iki. Sok sapaa sing tanggal 1 Juni wis nggabung minimal 1 minggu lan wis ndarbèni suntingan 30 iji utawa sadurungé iki naté mèlu panyuwunan swara ing Wikipédia abasa Jawa, olèh mèlu maringi swara.

Kaca panyuwunan swara ana ing kéné. Ayo sing wis bisa mèlu mènèhi swara padha ngisi, wiwit tanggal 1 Juni 2012 dina Jemuwah. Matur nuwun.Pras pirembagan 31 Mei 2012 22.31 (UTC)

Ayo melu voting[besut sumber]

Mangga tumut maringi swanten ing panyuwunan status checkuser utawi juru priksa alamat IP kagem para kuncèn Pras, Meursault2004, Anggoro lan TracySurya. Pamilihan dipunwiwiti tanggal 1 Juni 2012 pukul 0:00 UTC lan dipunpungkasi saénggalipun tanggal 15 Juni 2012 pukul 23:59 UTC lan salat-latipun tanggal 30 Juni 2012 pukul 23:59 UTC. Pras pirembagan 7 Juni 2012 22.00 (UTC)

aunggah gambar[besut sumber]

Mbak ngunggah gambar dakhon sumbere saka antara ya? Gambar-gambar saka internet iku akeh-akehe mawa hak cipta. Jupuken gambar saka commons wae ya,tawa moto dhewe. Matur nuwun.Pras pirembagan 8 Juni 2012 00.16 (UTC)

Saged kemawon mbak, malah langkung sae. Nanging kedah damelan piyambak supados boten nglanggar hak cipta. Manawi nglanggar hak cipta utawi lisensi boten jelas biasanipun enggal kabusek. Matur nuwun.Pras (pirembagan) 10 Juni 2012 14.08 (UTC)

Roti lumpur[besut sumber]

Nuwun Mbak Dyah.artikel kanthi irah-irahan Roti lumpur kula tambahi infobox panganan menawi ajeng mreksani parubahanipun sumangga dipun KLIK TING MRIKI.Langkung semangat nyunting.Salam Taklim Puryono| Pirembagan! 9 Juni 2012 14.40 (UTC)

Kopetisi Papat Limpad 2012 diwiwiti[besut sumber]

Ayo dina iki Kompetisi Papat Limpad 2012 wis diwiwiti. Ing ngisor iki ana paugeran-paugeran sing kudu digatekake (ing Basa Indonésia).

  • Peraturan umum :
  1. Saat 7 hari berturut-turut tidak menyunting artikel, maka peserta dinyatakan GUGUR
  2. Menyerahkan 1 artikel pilihan kepada panitia untuk dinilai oleh juri
  3. Artikel Sempurna terdiri dari 5 rujukan, ada gambar, wikifisasi, interwiki, kategori
  4. Disetiap akhir kalimat harus disertai dengan rujukan
  • Peraturan Putaran I:
  1. Selama 21 hari pertama, peserta harus minimal membuat 1 artikel sempurna
  2. Hari ke-22 sampai dengan mau masuk putaran kedua, syarat artikel sempurna sebanyak 3 artikel
  3. Minimal 200 artikel rintisan

Ayo nyunting....Onigiri cheerleader.gifOnigiri cheerleader.gif Nuwun.Nurulbaitirohmah pirembagan 17 September 2012 16.41 (UTC)

Gugur Papat Limpad 2012[besut sumber]

Nuwun sewu JV06Dyah Swastyasti, panjenengan sampun dangu boten nyunting dados panjenengan sampun gugur. Menika kontribusi panjenengan KLIK.Matur nuwun Puryono| Pirembagan! 19 Februari 2013 16.31 (UTC)

Gugur Papat Limpad 2012[besut sumber]

Nuwun sewu JV06Dyah Swastyasti , panjenengan sampun dangu boten nyunting dados panjenengan sampun gugur. Menika kontribusi panjenengan 'KLIKMatur nuwun Puryono| Pirembagan! 19 Februari 2013 16.54 (UTC)