Naraguna:JV06Dyah Swastyasti

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

SUGENG RAWUH

Ndherek nepangaken nama kula Dyah Swastyasti Jurusan Pendidikan Bahasa Daerah, Fakultas Bahasa dan Seni, Universitas Negeri Yogyakarta, Indonesia.