Mohammad Nasuha

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mohammad Nasuha
Mohammad nasuha.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Mohammad Nasuha
Tanggal lair (1984-09-15) Sèptèmber 15, 1984 (umur 34)
Dhuwur 1.69 m (5 ft 6 12 in)
Posisi main Defender, Midfielder
Katerangan klub
Tim saiki
Persib Bandung
Angka 2
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2002-2006 Pelita Krakatau Steel
2007 Persikota Tangerang 20 (0)
2008-2010 Sriwijaya F.C. 59 (4)
2010-2011 Persija Jakarta 15 (1)
2011- Persib Bandung 6 (0)
Tim nasional
2005-2007 Indonésia U-23
2009- Indonésia 15 (2)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 11 March 2012.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 6 September 2011

Mohammad Nasuha (lair ing Serang, Banten, 15 Sèptèmber 1984; umur 34 taun).[1] Mohammad Nasuha punika salah satunggaling juru main bal ingkang asalipun saking nagara Indonésia.[1] Sapunika, Mohammad Nasuha main wonten ing klub Persib Bandung.[1] Saderengipun main wonten Persib Bandung, Mohammad Nasuha naté main wonten ing Persija Jakarta.[1] Mohammad Nasuha punika kagolongaken dados juru main ingkang saged sedayanipun.[1] Amargi Mohammad Nasuha saged dados penyerang, glandhang, saha bèg.[1] Mohammad Nasuha ugi dados anggotanipun Indonésia nalika main wonten ing Piala Suzuki AFF 2010.[1] Nalika samanten, Timnas dilatih kaliyan pelatih ingkang naminipun Alfred Riedl.[1] Nalika main wonten ing Piala AFF 2010, Mohammad Nasuha gaprukan kaliyan juru main sanès.[2] Kadadéan punika ndadosaken Mohammad Nasuh kedah dipunjahit mustakanipun.[2] Nalika samanten tim Garuda saking Indonésia mengsah Filipina saha mimpang kanthi skor 1-0.[2] Kadadéan punika nalika main wonten ing babak semifinal ingkang sepisanan.[2] Sanajan mustakanipun dipunperban nanging Mohammad Nasuha tetep main bal-balan malih.[2] Mohammad nasuha punika mantan juru main Laskar Wong Kito sami kaliyan juru main-juru main ingkang namanipun Ferry Rotinsulu, Charis Yulianto, Ambrizal, Ponaryo Astaman, Isnan Ali, Cristian Worabay, saha Tony Sucipto.[3]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h bola.net(dipunundhuh tanggal 1 Oktober 2011)
  2. a b c d e sepakbola.infogue.com(dipunundhuh tanggal 1 Oktober 2011)
  3. tvbola.info(dipunundhuh tanggal 1 Oktober 2011)

Cithakan:Skuat Indonésia PSAFF 2010