Parembugan Naraguna:JV06Iriana Famuji Widodo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sugeng rawuh, JV06Iriana Famuji Widodo!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 05.45 (UTC)[wangsuli]

Puryono| Pirembagan! 23 September 2012 15.11 (UTC)

haii[besut sumber]

hi iriana. mangga sami nyunting wikipedia --JV06Nofi Andari pirembagan 1 Oktober 2012 14.00 (UTC)[wangsuli]

Artikel Sempurna[besut sumber]

  • Peraturan umum :
  1. Menyerahkan 1 artikel pilihan kepada panitia untuk dinilai oleh juri
  2. Artikel Sempurna terdiri dari 5 rujukan, ada gambar, wikifisasi, interwiki, kategori
  3. Disetiap akhir kalimat harus disertai dengan rujukan
  • Peraturan Putaran I:
  1. Selama 21 hari pertama, peserta harus minimal membuat 1 artikel sempurna
  2. Hari ke-22 sampai dengan mau masuk putaran kedua, syarat artikel sempurna sebanyak 3 artikel
  3. Minimal 200 artikel rintisan

Sapunika ing tanggal 17 Oktober 2012 sampun jangkep dinten ka 31 ing putaran kapisnan.Panjenengan saget milih utawi ndamel artikel rintisan dikembangake dados artikel sempurna utawi diwiwiti ndamel enggal.Dados cacahe artikel sempurna ing putaran kapisanan ana 4 artikel sempurna. Ampun kesupen artikel rintisan ingkang dereng jangkep enggal-enggal dijangkepi.Matur nuwun semangat nyunting. Puryono| Pirembagan! 17 Oktober 2012 15.15 (UTC)[wangsuli]

Presensi[besut sumber]

Nuwun Mbak Iriana Famuji Punika asil patroli presensi panjenengan:

MINGGU PISANAN ( Tgl 17-23 September 2012) 17 18 19 20 21 22 23 Katrangan
ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Nyunting ABSEN ing tanggal 17,18,19,20,21,22
MINGGU KALORO ( Tgl 24-30 September 2012) 24 25 26 27 28 29 30 Katrangan
Nyunting ABSEN ABSEN ABSEN Nyunting Nyunting ABSEN ABSEN ing tanggal 25,26,27,29 lan 30
MINGGU KATELU ( Tgl 01-7 Oktober 2012) 1 2 3 4 5 6 7 Katrangan
Nyunting ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ing tanggal 2,3,4,5,6,7
MINGGU KAPAPAT ( Tgl 8-14 Oktober 2012) 8 9 10 11 12 13 14 Katrangan
ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ing tanggal 8,9,10,11,12,13,14
MINGGU KALIMA ( Tgl 15-22 Oktober 2012) 15 16 17 18 19 20 21 Katrangan
ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Seminggu ABSEN terus
MINGGU KAENEM ( Tgl 22-28 Oktober 2012) 22 23 24 25 26 27 28 Katrangan
ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Seminggu ABSEN terus
MINGGU KAPITU ( Tgl 29 Oktober-4 November 2012) 29 30 31 1 2 3 4 Katrangan
ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Seminggu ABSEN terus
MINGGU KAWALU ( Tgl 5-11 November 2012) 5 6 7 8 9 10 11 Katrangan
ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Seminggu ABSEN terus
MINGGU KASANGA ( Tgl 12-18 November 2012) 12 13 14 15 16 17 18 Katrangan
ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Seminggu ABSEN terus
MINGGU KASEDASA( Tgl 19-25 November 2012) 19 20 21 22 23 24 25 Katrangan
ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Seminggu ABSEN terus
MINGGU KASEWELAS( Tgl 26 November-2 Desember 2012) 26 27 28 29 30 1 2 Katrangan
ABSEN ABSEN - - - - - Seminggu ABSEN terus

|}

Matur nuwun.Ayo Semangat Enggih. Puryono| Pirembagan! 18 Oktober 2012 00.24 (UTC)[wangsuli]

Patroli Artikel Rintisan[besut sumber]

No Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik jumlah kata Katrangan
1 Pranatacara manten jawa Durung ana Durung ana Durung ana Durung ana Durung ana Kata Wis ana 300 kata Kembangake maneh
2 Siwil Durung ana Durung ana Durung ana Durung ana Durung ana Durung ana Durung ana 300 kata Kembangake maneh
3 Gadhul Durung ana Durung ana Durung ana Durung ana Durung ana Durung ana Durung ana 300 kata Kembangake maneh
4 Bodong Durung ana Durung ana Durung ana Durung ana Durung ana Durung ana Durung ana 300 kata Kembangake maneh
5 Pedhèt Durung ana Durung ana Durung ana Durung ana Durung ana Durung ana Durung ana 300 kata Kembangake maneh
6 Taoge Durung ana Durung ana Durung ana Durung ana Durung ana Durung ana Durung ana 300 kata Kembangake maneh
7 Kue mangkuk telo Durung ana Durung ana Durung ana Durung ana Durung ana Durung ana 203 kata Kembangake maneh
8 Batu Secret Zoo Durung ana Durung ana Durung ana Durung ana Durung ana Durung ana Durung ana 300 kata Tembung isih campuran Basa Indonesia
9 Bangsawan ‎ Durung ana Durung ana Durung ana Durung ana Durung ana Durung ana Durung ana 300 kata Kembangake maneh
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

Undangan Nyunting Bareng ing UNY[besut sumber]

Nuwun Iriana dinten sabtu tanggal 24 November 2012 tabuh 10.00 WIB ting joglo FBS UNY.wonten nyunting bareng kangge persiapan pungkasan putaran I,mugia saget rawuh.Matur nuwun Salam Puryono| Pirembagan! 22 November 2012 02.48 (UTC)

Gugur Papat Limpad 2012[besut sumber]

Nuwun sewu JV06Iriana Famuji Widodo, panjenengan sampun dangu boten nyunting dados panjenengan sampun gugur. Menika kontribusi panjenengan. KLIK

Nuwun

Chafid pirembagan 21 Februari 2013 01.10 (UTC)