Pedhèt

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

"Pedhet" inggih punika araning kéwan. Tiyang jawi ngarani yèn pedhet iku anak sapi. Bisa uga diarani sapi cilik.