Pedhèt

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pedhet ing alas Anyar, Inggris

A pedhet (calves jamak) iku domestik enom sapi . Kewan sapi dikembangke dadi sapi diwasa utawa disembelih amarga daginge, diarani daging pedhet, lan ndhelik .Tembung pedhet uga digunakake kanggo sawetara spesies liyane. Deleng " Kewan liyane " ing ngisor iki.

pedhet diombeni nganggo botol
Calving (langkah demi langkah)
Pedhet anyar.