Siwil

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Siwil Siwil inggih punika manawi drijinipun langkung saking gangsal utawi boten normal. Kadosta drijinipun arjuna (tokoh pewayangan)ingkang gadhah jempol kalih amarga dipuntambahi kaliyan Durna(ara-araipun Arjuna ingkang ngajar manah).