Taoge

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

taoge inggih punnika kagawe saka kacang ijo kang dicambahake. Apik kanggo kasehatan lan nambah kasuburan kanggo wong wadon.