Bodong

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bodong inggih punika manawi puseripun medal. Padatanipun amargi nalika nugel tali puseripun kedawan.