Tilpun sélulèr

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tilpun sélulèr

iku istilah kang rakt samungankarone utawa tilpuniku wujud pengembangantéknologi télépon kang perangkatdigunakanthi pindhahpindhah on

Sajarah Tilpun sélulèr[besut | besut sumber]

Tilpun sélulèr utawa telepon genggam iki tinemu ing taun 1921 nalika Departemen Kepulisian Detroit Michigan nyoba nggunakaké télépon ''mobile'' saarah.[1]

Tilpun seluler saiki[besut | besut sumber]

Saiki tilpun seluler iku rata-rata awujud smartphone. Smartphone mulai populer taun 2011 lan tablet populer saka taun 2012-2017.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Wiktionary
Pirsani informasi ngenani Tilpun sélulèr ing KamusWiki.

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. http://www.mytips.tk
  2. http://www.bagansiapiapi.net/id/blogdetail.php?id=59
  3. http:// monet.postech.ac.kr/new2008/research.html
  4. http://nimupedia.blogspot.com/2011/08/pengertian-telepon-genggam.html

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. mmionline(kaundhuh tanggal 7 April 2011)