Tilpun sélulèr

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
evolusi handphone

Tilpun sélulèr iku istilah kang rakèt sesambungané karo télékomunikasi.[1] Handphone utawa tilpun sélulèr iku wujud pengembangan téknologi télépon kang perangkaté bisa digunakaké kanthi pindhah-pindhah panggon.[1]

Sajarah Tilpun sélulèr[besut | besut sumber]

Tilpun sélulèr utawa telepon genggam iki tinemu ing taun 1921 nalika Departemen Kepulisian Detroit Michigan nyoba nggunakaké télépon ''mobile'' saarah.[2]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Wiktionary-logo.svg
Pirsani informasi ngenani Tilpun sélulèr ing KamusWiki.

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. http://www.mytips.tk
  2. http://www.bagansiapiapi.net/id/blogdetail.php?id=59
  3. http:// monet.postech.ac.kr/new2008/research.html
  4. http://nimupedia.blogspot.com/2011/08/pengertian-telepon-genggam.html

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b total (kaundhuh tanggal 7 April 2011)
  2. mmionline(kaundhuh tanggal 7 April 2011)