Parembugan Panganggo:JV007Angga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, JV007Angga!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 05.03 (UTC)

StefanusRA rembugan 04:24, 22 Maret 2011 (UTC)

Sugeng Rawuh, Sugeng Makarya[besut sumber]

Hai Angga...

Kompetisi Nulis ing Wikipedia Basa Jawa sampun diwiwiti dinten menika (27 maret 2011).

Menika Aturan Kompetisi ing Putaran Pertama' Kompetisi Nulis ing Wikipedia Basa Jawa , putaran I diwiwiti tanggal 27 Maret 2011-31 Mei 2011. Sabanjure putaran ka-2 mulai diwiwiti Katantuan Puteran Kapisan (Nggawé Artikel Sampurna)

Katantuan Umum:

  1. Ing 5 dina turut-turut ora nyunting artikel, peserta dianggep GUGUR
  2. Artikel Sampurna yaiku artikel kang nduwe 5 rujukan, ana gambar, wikifisasi, interwiki, lan kategori.
  3. Ing Saben pungkasan ukara kudu diwenehi rujukan.

Peraturan Putaran Pertama:

  1. Sajroning 14 dina pisanan, peserta kudhu nggawe paling sithik 2 artikel sampurna
  2. Dina ka-15 nganti manjing putaran 2, syaraté peserta kudu bisa nggawe artikel sempurna paling sithik 10 artikel

Segeng Makarya... Semangat!!! Nuwun. PL08 Elok rembugan 05:43, 27 Maret 2011 (UTC)

Patroli I[besut sumber]

Halo JV007Angga...

Menika asil patroli I saking tanggal 27-30 Maret 2011.


Presensi panjenengan wiwit tanggal 27-30 Maret 2011 namung 1. Menawi boten pitados, cobi dipunpirsani ing ngriki.

Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
Lidah mertua 1 dèrèng dèrèng wonten dèrèng dèrèng
  • Rujukan sumangga dipunjangkepi dados 5 rujukan utawi luwih supados dados artikel sampurna. Saben pungkasan ukara kedah wonten rujukanipun.
  • Artikel kedah kagungan interwiki ing wikipedia basa sanes. Menawi dereng wonten, panjenengan saged nyerat ing wikipedia kasebut.
  • Seratan prayogi nganggé diakritik supados saged dipunbéntenaken antawisipun é lan è. Panyeratan tandha menika wonten ing karakter spesial.
  • Kersane dados artikel sampurna, sumangga dipunjangkepi kekirangan-kekiranganipun.
  • Cacahing tembung ing artikel menika paling sithik 160 tembung (aArtikel panjenengan namung 120 tembung).
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Patroli I

PL08 Elok rembugan 00:47, 1 April 2011 (UTC)

Tambahan kantantuan presensi peserta[besut sumber]

Nuwun,

Syarat kantentuan absensi kagem peserta ingkang mboten nyunting dipuntambah 5 dinten ngantos tanggal 5 April. Peserta ingkang GUGUR menika ingkang mboten nyunting 10 dinten. Dipunetang saking tanggal 27 Maret - 5 April 2011.

Ayo padha nyunting!!!

Semangat!!!!

Nuwun. PL08 Elok rembugan 09:07, 3 April 2011 (UTC)

Lidah mertua padha karo Sansevieria[besut sumber]

Sugeng ndalu Mas JV007Angga, nuwun séwu, menawi panjenengan badhé nyunting utawi mepaki artikel lidah mertua, sumangga nyunting ing artikel Sansevieria amargi kekalih artikel punika sami kémawon supados mboten wonten artikel duplikasi. Isi artikel lidah mertua ingkang sampun wonten sadèrèngipun sampun kula pindhah lan gabung dhumateng Sansevieria. Matur nuwun kawigatosanipun. Sugeng nyunting. Tracy rembugan 12:35, 3 April 2011 (UTC)

Matur Nuwun[besut sumber]

nggih matur nuwun, tetep semangat :D JV007Angga

Nuwun sewu Mas JV007Angga.

Artikel Meniran dalem wikifisasi sekedik, mawi ajeng mersani babagan kang diowahi sumangga preksani ting mriki

Salam Taklim Matur nuwun Puryono rembugan

meniran[besut sumber]

nggih matur nuwun,mas Puryono

Meniran[besut sumber]

Rujukan ing saben pungkasan ukara dereng jangkep. Sumangga pirsani. Dipunlajengaken nggih kersane sae.

Semangat nyunting. Onigiri cheerleader.gif Nuwun. PL05 Faradisa rembugan 02:17, 27 April 2011 (UTC)

Meniran[besut sumber]

okey Smiley.png matur nuwun PL05 Faradisa

meniran[besut sumber]

Artikel Meniran tak wenehi inuse, teruske anggonmu nyunting. nuwun.PL 05 SIGIT rembugan 04:51, 29 April 2011 (UTC)

sip, matur nuwun PL 05 SIGIT

Patroli jilid II[besut sumber]

Halo JV007Angga...

Menika asil patroli jilid II.

  • Presensi

Presensi panjenengan wiwit tanggal 27 Maret- 27 April 2011 menika namung 12, cobi dipunpirsani ing ngriki. Aja kakehan mbolos, bisa ngurangi biji lho.

  • Cacahing suntingan

Cacahing suntingan panjenengan wiwit tanggal 27 Maret- 27 April 2011 sampun 33 suntingan, cobi dipunpirsani ing ngriki. Syarat lolos putaran I menika paling sithik 100 suntingan. Ayo Semangat!

  • Artikel
Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
Gili trawangan - - - v - - Artikel durung sampurna.

Ora ana rujukane.

Meniran 4 v v v v v Artikel durung sampurna.

Cacahing tembung ing artikel isih 149 tembung.

Cacaban - - v v v - Artikel durung sampurna.
Sansevieria 3 v v v v v Ora kaetung artikel,jalaran kontribusimu mung sithik.
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Patroli jilid II

Artikel-artikel panjenengan dèrèng sampurna sedaya. Namung ngemutaken,bilih putaran I menika kedah ndamel 10 artikel sampurna lan 1 artikel pilihan kangge juri. Ayo semangat! Smiley.png Nuwun.PL08 Elok rembugan 01:51, 1 Mei 2011 (UTC)

Gili Trawangan[besut sumber]

Info basa:

  • sebelah = sisih
  • kulon laut= lor-kulon
  • nama = jeneng
  • terkenal = misuwur
  • pantai = pesisir

Matur nuwun.Pras rembugan 03:03, 1 Mei 2011 (UTC)

Tips gawe artikel kanthi Offline[besut sumber]

Muga-muga tips iki ora nyalahi aturan kompetisi, menawi kirang leres mangga dipun owahi kemawon.

  • Kanggo sing ora nduwe komputer, ora nduwe koneksi internet 24 jam utawa namung nduweni wektu sing pas-pasan alias disambi kuliah aja kuatir. Panjenengan taksih saged nyunting artikel kanthi cara Offline (teng rental komputer), carane panjenengan ngetik artikel nganggo pengolah kata sederhana contone Notepad. Damel cengkorongan artikel kaya sing dadi paugeran wikipedia, yaiku:
 Judhul: Krupuk
definisi/penjelasan:
tuladha: Krupuk yaiku panganan sing digawe seka glepung ....

Carane ngisi gambar
[[Gambar:Krupuk.jpg|thumb|right|Gambar krupuk urang]]
Diakritik 
nang wikipedia basa jawa namung mbedakna  e pepet kalih e taling (é miring lan è jejeg).
tuladha: pe-pet, lé-lé, awèt, sé-lèh
==Cathetan suku==
  <ref name="internet1">{{id}}[http://situskoran.com](Kaundhuh tanggal 30 April 2011)</ref>
==Delengen uga==
 [[Krupuk kulit]]
 [[Krupuk pasir]]
==Pranala njaba==
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 1] </ref>
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 2] </ref>
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 3] </ref>
 [[Kategori:jeneng kategori]]
Wikifikasi
 [[glepung]], [[budin]], [[Palembang]], [[Urang]]
Interwiki
 [[id:Judhul]]
 [[en:Judhul]]
  • Cengkorongan nang ndhuwur kuwi nek bisa dicetak/diprint terus disinaoni kode-kodene, luwih apik disimpan nang flashdisk, shg panjenengan bisa nyunting artikel nang ngendi wae ora tergantung karo komputer lan koneksi internet. Mugiya mangfangat. Empu rembugan 02:03, 1 Mei 2011 (UTC)

NuwunPL 05 SIGIT rembugan 15:29, 3 Mei 2011 (UTC)

Artikel Pilihan Putaran I[besut sumber]

Nuwun,

Kangge putaran I, para pasarta Papat Limpad saged ngirimaken artikel pilihan panjenengan kanthi ngisi daftar ing ngriki.

Wates ngirimake artikel pilihan ngantos tanggal 22 Mei 2011.

Nuwun. PL08 Elok rembugan 03:08, 5 Mei 2011 (UTC)

Artikel Pilihan Putaran Pertama[besut sumber]

Nuwun JV007Angga

Panjenenengan dereng ngumpulake artikel pilihan putaran pertama sumangga dipunpilih lan di kirim klik ting mriki .Pengumpulan paling akhir tanggal 22 Mei 2011 jam 00.00WIB. Menawi tanggal 22 Mei 2011 jam 00.00WIB mboten ngumpulake artikel pilihan, panitia ingkang milih. Matur nuwun

Wilujeng Nyunting lan Semangat.Puryono rembugan 01:56, 19 Mei 2011 (UTC)

Artikel Kerjasama Tim[besut sumber]

Mangga kula aturi milih artkel kerjasama tim ing ngriki. Nuwun.... SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 16:45, 29 Mei 2011 (UTC)

Peraturan Putaran 2 Papat Limpad[besut sumber]

  • Ketentuan Umum:
  1. Menyerahkan 1 artikel pilihan (artikel sempurna) untuk dinilai oleh juri(diperbolehkan mengajukan artikel yang sudah ditulis dari putaran 1)
  2. Memilih 1 artikel kolaborasi yang sudah disediakan oleh panitia.
  3. Disetiap akhir kalimat harus disertai dengan rujukan
  4. Membuat artikel rintisan (stub) sebanyak 200 artikel rintisan
  5. Artikel rintisan terdiri dari 2 rujukan, ada gambar, wikifisasi, interwiki, kategori , artikel rintisan minimal 160 kata
  6. Artikel rintisan harus baru, tidak melanjutkan yang sudah ada.
  • Peraturan Putaran Kedua:
  1. Artikel kolaborasi:
a. Setiap peserta minimal menyunting sebanyak 15 kali untuk artikel kolaborasi yang dipilih.
b. Jika kurang dari 15 kali, maka nilai kolaborasinya 0, sedangkan jika lebih dari 15, maka akan mendapatkan nilai 10.00.
  • Penilaian:
  1. Nilai kuantitatif yang dihitung hanya absensi (20%), jumlah artikel rintisan (40%), nilai kerjasama yang dikasih 10%, maka total penilaian kuantitatif = 70%
  2. Nilai juri dari artikel pilihan peserta sebesar 30%.

Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 09:51, 31 Mei 2011 (UTC)

Pengumuman Asil Putaran 1[besut sumber]

Nuwun Sewu, menika asil Putaran 1 ingkang saged dipun pirsani wonten ngriki. Nuwun. Nurulbaitirohmah rembugan Nurulbaitirohmah 03:56, 7 Juni 2011 (UTC)

Presensi Putaran Kedua[besut sumber]

Halo Angga Kurniawan,

Saya ingin memberitahukan perihal presensi kompetisi Papat Limpad untuk Putaran 2 ini. Perlu diketahu bahwa aturan presensi yang berlaku adalah peserta GUGUR jika tidak menyunting selama 7 hari berturut-turut. Oleh karena itu per tanggal 4 Juli 2011, presensi ini akan diberlakukan.

Putaran 2 akan berlangsung hingga tanggal 31 Juli 2011. Mohon diperhatikan dan sekian informasi dari saya. Tetap semangat untuk menyunting dan melanjutkan kompetisi Papat Limpad ini.


Salam,


Hendra Prastiawan Coat of Indonesia.png bicara 19:29, 3 Juli 2011 (UTC)

Presensi[besut sumber]

Sugeng Nyunting Mas Angga

Nuwun Sewu.Miturut peraturang anyar presensi per 3 Juli.Panjenengan dereng absen utawi dereng mulai nyunting malih mulai 11 juni 2011 sumangga dipunmulai malih.

  • Menawi ajeng mresani absensi terakir panjenengan ting mriki
  • Cacahé artikel 200 rintisan
  • Artikel Kerjasama ampun kesupen

Wilujeng Nyunting lan Semangat.PL09Puryono rembugan 12:57, 6 Juli 2011 (UTC)

Artikel Pilihan Putaran II[besut sumber]

Mangga ngajukake artikel pilihan kangge penilaian Putaran II ing ngriki. Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 22:03, 21 Juli 2011 (UTC)

Gugur[besut sumber]

Nuwun sewu Angga,

Miturut presensi panjenengan boten nyunting wiwit tanggal 10 Juli 2011. Nuwun.  Ndut  Crane2.png rembugan 13:42, 22 Juli 2011 (UTC)