Brian Littrell

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Brian Littrell
Brian Littrell 2011.jpg
Littrell in June 2011
Pratélan latar wuri
Jeneng lair Brian Thomas Littrell
Lair (1975-02-20) Fèbruari 20, 1975 (age 41)
Saka Lexington, Kentucky, U.S.
Génre Pop, CCM
Pakaryan Singer-songwriter
Piranti Acoustic guitar
Mangsa akarya 1993–present
Labèl Reunion
Jive
Sing magepokan Backstreet Boys
Sana jaringan www.BrianLittrell.com
Brian Littrell

Brian Thomas Littrell kang luwih dikenal mawa jeneng Brian Littrell iku anggota kelompok musik Backstreet Boys.[1] Brian lair tanggal 20 Februari 1975 ing Lexington, Kentucky, Amérika Serikat.[1] Brian gedhé ing Lexington, lan SMA ing Tates Creek sekolah lokal ing kana.[1] Wektu cilik, Brian kerep mélu acara-acara musik lokal.[1] Brian gabung karo Backstreet Boys amarga saran saka Kevin Richardson, sepupuné.[1] Brian gabung karo BSB taun 1993 wektu umur 18 taun.[1]


Biodata Brian Littrell[besut | besut sumber]

Jeneng Jangkep :Brian Littrell Thomas
Celukkan :B-Rok, Mr Joker, Seaver, Frick
Tanggap Warsa :20 Februari 1975
Panggonan Lair :Lexington, KY
Panggonan Saiki :Atlanta, Georgia
Dhuwur : 1,70 m, 5 '7 "
Werna Rambut :Soklat, pirang
Werna Mripat :Biru
Kulawarga :Tiyang sepuh: Harold Baker Littrell II dan Jackie, dan Kakangé: Harold Baker Littrell III. Garwané: Leighanne (Wallace) Littrell, Anak: Baylee Thomas Wylee Littrell
Alat Musik :Trumpèt
Musisi Favorit :Boyz II Men, Shai, Jodeci
Werna favorit :Biru tuwa
Panganan favorit :Makaroni dan Kèju
Hobi :Baskèt, golf, lunga ning bioskop, nari, nyanyi, renang
Astrologi :Pisces
Bintang Film Favorit :Tom Hanks[2]


Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c d e f imdb.com(diundhuh tanggal 17 Agustus 2011)
  2. ^ backstreet.net(diundhuh tanggal 19 Agustus 2011)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Brian_Littrell&oldid=831819"