Ferrari 458 Italia

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Ferrari 458 Italia
Ferrari 458 Italia (US)
Prodhusèn Ferrari
Parusahan indhuk Fiat Group
Mangsa sajroning produksi 2009-present
Modhèl taun 2010-present
Perakitan Maranello, Italy
Modhèl sakdurungé Ferrari F430
Wangun rangka 2-seat Berlinetta
Layout Rear mid-engine, rear-wheel drive
Mesin 4.5 L V8
Transmisi 7-speed dual-clutch
Let sumbu rodha 2.650 mm (104.3 in)[1]
Dawa 4.527 mm (178.2 in)[1]
Amba 1.937 mm (76.3 in)[1]
Dhuwur 1.213 mm (47.8 in)[1]
Bobot kothong 1.485 kg (3,274 lb)
Desainer Pininfarina

Ferrari 458 Italia ya iku mobil sport sing nduweni mesin produksi saka produsen Ferrari Italia. Italia 458 nggantiake Ferrari F430.[2] 458 Italia resmi dikenalke ning Frankfurt Motor Show 15 September 2009.[2]

Spesifikasi[besut | besut sumber]

Ing woro-woro resmi sepisanan Ferrari Mobil, Italia 458 digambarake dadi peneruse F430 ananging timbul saka désain padha, nggantiake teknologi sing dikembangake saka pengalaman perusahaan ning Formula 1.[2]

Mesin[besut | besut sumber]

Italia 458 iki didukung nganggo 4,5 L (270 cu in) mesin V8 sing asale saka désain Ferrari/Maserati, diproduksi 562 hp (419 kW; 570 PS) ing 9.000 rpm (redline) lan £ 398 · ft (540 N ° m) ing 6.000 rpm [5] nganggo torsi 80% kasediyan ning 3.250 rpm.[2] Amarga aerodinamis ndorong luwih akeh udara ning njero mesin sing katon bantere, ya iku sing sepisanan kanggo Ferrari ingkang apik mlakune.[2]

Tranmisi[besut | besut sumber]

Tranmisi standar ya iku kopling ganda 7-Getrag-banter tranmisi, padha karo Ferrari California. Ora ana pilian manual tradisional, nggawe sakwise kelakon papat mobil mlaku dhisik sakwise Enzo, tantangan lan 430 Scuderia Stradale ora ditawarke nganggo manual klasik gated Ferrari.[2] Iki ya iku model mainstream sepisanan ora kanggo ditawarke karo tranmisi manual.[2]

Nangani[besut | besut sumber]

Suspensi mobil fitur wishbones ganda ning ngarep lan multi-link ning mburi, ditambah nganggo E-Diff lan sistem traksi F1-Trac kontrol, sing dirancang kanggo ningkatake nikunge mobil lan banter longitudinal sing gedhene 32% umpama dibandingke sing jamane dhisik.[3] Rem njangkepi fungsi prefill ning endhi piston ning kapiler mindahake bantalan ning njero kontak nganggo cakram ning lift off kanggp ngilongi telate ning rim pas dilakokake.[3] Iki ngombinasikake nganggo ABS sakwise ngilongi 100–0 km/jam (62. mph -0) jarak ngereme 32,5 meter (107 kaki).[3] Peredam magnetorheological adaftif ya iku co-dikembangake ning Delphi.hi.[3]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c d "Ferrari Announces the 458 Italia as the F430 Successor, Counts Down to Frankfurt Debut". italiaspeed.com. Retrieved 2009-07-28. 
  2. ^ a b c d e f g (id)[1](diundhuh tanggal 2 Agustus 2011)
  3. ^ a b c d (id)www.ferrari.com(diundhuh tanggal 2 Agustus 2011)