Volkswagen Beetle

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Untuk Volkswagen Beetle anyar, deleng Volkswagen New Beetle

Volkswagen Type 1
VolkswagenBeetle-001.jpg
Manufacturer Volkswagen
Utawa Beetle,[1] Super Beetle,[2] Käfer[3]
Panggilan: Bug (di AS) utawa Kodok (ing Indonesia).
Prodhuksi 1938–2003
21.529.464 diproduksi
(15.444.858 digawé ing Jerman, minangka ngawé 330.251 Cabriolet,[4]
dan kurang lebih 3,350,000 di Brazil)
Perakitan Wolfsburg, Hanover, Emden, Ingolstadt, Osnabrück, Jerman
Melbourne, Australia
Brussels, Belgia
São Bernardo do Campo, Brasil
Jakarta, Indonesia
Dublin, Irlandia
Puebla, Puebla, Meksiko
Auckland, Selandia Baru
Lagos, Nigeria
Manila, Filipina
Uitenhage, Afrika Selatan
Sarajevo, Bosnia dan Herzegovina, SFR Yugoslavia
Valencia, Venezuela[5]
Sing nerusaké Platform Grup A Volkswagen
(Golf/Jetta/New Beetle)
Klas Subkompak
Mobil ekonomis
Jinis bodi sedan 2 lawang
convertible 2 lawang
Rancangan Mesin belakang,
penggerak roda belakang
Mesin 1.1 L H4
1.2 L H4
1.3 L H4
1.5 L H4
1.6 L H4
Transmisi 4-speed transmisi manual,
3-speed clutchless manual ("Autostick")

Volkswagen Beetle, utawa Volkswagen Tipe 1, ya iku sawijining mobil cilik kang diproduksi déning Volkswagen.[6] Mobil iki uga dikenal karo sebutan VW Kodok ing Indonesia utawa Bug ana ing basa Inggris, utawa Käfer ana ing basa Jerman, VW Kodok ya iku salah siji mobil kang paling gampang anggone ngenali merga wujude kang duwé khas dhewe lan unine kang unik.[6] VW Kodok diproduksi wiwit taun 1938 nganti tekan taun 2003, lan produksine tau mandek nalika ana Perang Donya II.[6] Ana ing wektu iku wis luwih saka 21 yuta mobil jinis iki kang digawé.[6] Ana ing sawijining plling internasional kanggo menehi kanugrahan kanggo mobil kang paling duwé pengaruh, VW Kodok bisa kalebu ana ing nomer papat sakwise Ford Model T, Mini lan Citroën DS.[6]

Sejarah[sunting | besut sumber]

Mobil iki wiwit ana nalika ing jaman Nazi Jerman ya iku nalika taun 1930an.[6] Adolf Hitler duwé kepenginan yen kendaraan pribadi uga disediakake kanggo masyarakat umum, lan nugasake sawijining insinyur, Ferdinand Porsche, kanggo ngrancang kendaraan iku.[6] Hitler menehi syarat yem kendaraan kang digawé iku bisa kanggo wong loro utawane bocah telu, kecepatane 100 km/jam, lan regane ora luwih saka rega pit motor kang ditambah rega boncengan pinggir pit motor nalika jaman semana.[6] Perancang sebenere mobil isih kontroversial, merga secara resmi Ferdinand Porsche dadi perancange mobil iki, nanging nalika taun 1920-an, Joseph Ganz uga tau ngrancang mobil kang meh padha karo mobil iki.[6] Mobil iki ukurane luwih cilik lan luwih murah uga nanging para produsen mobil ora kepencut.[6] Adler mroduksi Maikäfer, lan Standard mproduksi Superior, lan ngampanyekake ana ing iklan dadi 'Der Deutsche Volkswagen' (mobil rakyat Jerman).[7]

VW Kodok taun 1967

Cathetan Suku[sunting | besut sumber]

  1. ^ "1970 Canadian Full line Brochure". Thesamba.com. Retrieved 1 June 2011. 
  2. ^ "1971 US Super Beetle Sedan and Convertible Sales Brochure". Thesamba.com. Retrieved 1 June 2011. 
  3. ^ "1973 Super Beetle Brochure". Thesamba.com (in German). Retrieved 3 June 2011. 
  4. ^ Oswald, Werner (2003). Deutsche Autos 1945–1990, Band 3. Stuttgart: Motorbuch Verlag. p. 39. ISBN 3-613-02116-1. 
  5. ^ "1973 Volkswagen Super Escarabajo (VE)". Dkarros.com. Retrieved 30 September 2010. 
  6. ^ a b c d e f g h i j (en)The History of the Beetle-The Earliest Beginnings pt.1
  7. ^ (en)[1]