Nurul Qomar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nurul Qomar
Nurul qomar 002.jpg
Pakaryanaktor
pelawak
Anggota DPR-RI 2009-2014
BojoSiti Mariyam
AnakArya Bahupringga
Dimas Sufi Abiyasa
Soebagja Salim
Raharja Adiwidjaya

Nurul Qomar (lair ing Jakarta, 11 Maret 1960; umur 60 taun.[1] Nurul Qomar langkung misuwur kanthi asma Komar atau Qomar.[1] Asma punika dados asma panggungipun.[1] Qomar punika salah satunggaling juru main filem saha pelawak saking Indonésia.[1] Sesarengan kaliyan Derry, Éman, saha Ginanjar, Qomar ndamel salah satunggaling grup lawak ingkang dipunwastani Empat Sekawan.[1] Grup lawak punika misuwur amargi acara komedi situasi Lika-Liku Laki-Laki.[1] Qomar ugi dados salah satunggaling anggota DPR kalamangsa 2004-2009 saha 2009-2014 saking Parté Dhémokrat kanggé Laladan Pemilihan Jawa Barat VIII.[1] Nurul Qomar ugi naté dados calon Bupati Indramayu lumantar Pilkada utawi Pemilihan Kepala Laladan.[1] Nanging Qomar boten mimpang wonten ing pamilihan bupati punika.[1] Nurul Qomar punika salah satunggaling tiyang jaler ingkang gadhah èstri ingkang cacahipun sekawan.[1] Kajawi dados anggot DPR, Nurul Qomar ugi aktif ing kagiayatan-kagiyatan dakwah saha ngawontenaken kampanye-kampanye kagiyatan sosial.[1] Nurul Qomar naté dipunutus kaliyan Departemen Wiyata Nasional supados dados Duta Aksara Nasional.[1] Nurul Qomar dados Duta Aksara Nasional wiwit taun 2006.[2] Kajawi punika, Nurul Qomar ugi natè dados penyiar radhio lan siyaran wonteng ing adicara Kuliah Subuh.[2] Nurul QOmar punika siyaran wonten ing Radio Suara Kejayaan Jaksel nalika taun 1990.[2]

Acara Komedi[besut | besut sumber]

  • Lika-Liku Laki-Laki
  • asmara banyak canda
  • penghuni surga
  • para pencari tuhan

Filmografi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

(ing basa Indonésia) Profil ing situs KapanLagi.com.


Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l m.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 11 September 2011)
  2. a b c hot.detik.com(dipunundhuh tanggal 11 September 2011)